EvenementOrganiseren.nl

Hoe Van der Maarel Eventstyling elk event memorabel maakt.

van der Maarel Eventstyling

Vraag informatie op

van der Maarel Eventstyling

Innoveren om voor te blijven

Toonaangevend zijn is de manier waarop Van der Maarel groot geworden is. “We kijken met een andere blik naar de wereld om ons heen, zoeken wereldwijd naar trends, en maken zo telkens innovatieve creaties. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel erg leuk. Vooral voor onze opdrachtgevers: zij krijgen telkens iets nieuws, iets bijzonders. We luisteren goed naar ze, maar weten ook precies waar we ze mee kunnen verrassen. Het is de kunst om dat niveau te bereiken: onverwacht en doeltreffend tegelijk!”

Het zit hem in de details

“Het is onze missie om events te maken die verrassen, verbinden en versterken. De middelen die we daarvoor gebruiken zijn vaak nog steeds creaties met bloemen die soms de hoofdrol spelen, en soms figureren in settings van meubels met planten, licht en trendsettende accessoires. Met geraffineerde details die het betoverend maken. Magisch is een van onze toverwoorden”, aldus Cees.

Events met visie

Van der Maarel is ervan overtuigd dat de persoonlijke ontmoeting steeds waardevoller zal zijn naarmate de wereld digitaler wordt. “Hoe meer sfeer op event, hoe sterker de onderlinge verbinding. Daar worden mensen gelukkig van, en de wereld beter. Verantwoord en duurzaam werken, in alle opzichten, hoort daarbij. Dat we niet zonder een harmonieuze wereld kunnen, is sterk in onze manier van denken en werken opgenomen. En zo keren we weer terug bij waar het begon: de onmisbare kracht en schoonheid van de natuur!” Van der Maarel Eventstyling.

Met de M van Memorable. Of Marvellous, Magical, Meaningful en Mesmerizing

 

 

 

Activiteiten

van der Maarel Eventstyling bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Decoratie evenementen, Plant- en bloemdecoraties, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Persconferentie.

Locatie/omgeving


Berichten van van der Maarel Eventstyling

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x