EvenementOrganiseren.nl

Sfeerconcepten voor elk type event

van der Maarel Eventstyling

Vraag informatie op

van der Maarel Eventstyling

 

Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event. Voor de creatieve styling van kleine of grote zakelijke- en publieksevenementen, congressen, diners, gala’s, productpresentaties, bruiloften en personeelsfeesten. Op elke locatie, voor elke gelegenheid. Wij denken altijd mee en gaan daarin net wat verder.

Als eventstylers in hart en nieren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe stylingconcepten die jou raken én een juiste sfeerimpressie geven van de aankleding van het event. Naast het creatieve proces nemen we je ook mee in het financiële traject zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Duidelijk en transparant over prijs en sfeer.

Sfeer op uw event?

Het gehele jaar zijn wij uw betrouwbare partner voor elk type event, voor ieder budget. Bezoek onze website voor meer informatie of om u te laten inspireren door ons gevarieerde portfolio.

Maak kennis met Van der Maarel Eventstyling en laat je verrassen over de mogelijkheden.

Activiteiten

van der Maarel Eventstyling bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Decoratie evenementen, Plant- en bloemdecoraties, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Persconferentie.

Locatie/omgeving


Berichten van van der Maarel Eventstyling

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x