EvenementOrganiseren.nl

Trends en tips voor event met topuitstraling!

Door van der Maarel Eventstyling
Met ruim 60 jaar ervaring in event styling komen we regelmatig tegen dat klanten, in de aankleding van hun evenement om advies vragen met betrekking tot het maken van bepaalde keuzes. Van der Maarel Eventstyling volgt de laatste trends en zet een aantal zaken op een rij inclusief praktische tips waarmee u uw event een topuitstraling geeft.

De trends: Sophisticated en Puur

Eind vorig jaar maakte de speelse festivaltrend plaats voor de meer volwassen en sophisticated look.  De budgetten nemen toe en men pakt uit met stijlvolle decoratie.

Van der Maarel kiest dan ook  voor rijke stoffen gecombineerd met natuurlijke materialen in de mix met goud- en koperaccenten. Het eerder gelanceerde stylingconcept Metropolitan sluit naadloos aan op deze trend.  
Ook de Scandinavische en botanische trend zet zich door! Natuurlijke materialen zoals hout, meubilair geïnspireerd op Scandinavisch design, sfeervolle groendecoratie en puur bloemwerk zijn niet weg te denken bij de styling van een evenement.  Het zijn juist deze elementen die de juiste sfeer en dimensie creëren. Van der Maarel heeft het stylingconcept Pure  Nordic ontwikkeld die volledig gebaseerd op deze trend. 

 

Creëer meerwaarde voor uw event!

1. Denk aan je doelgroep

 

De belangrijkste tip voor de perfecte styling van een event is volgens Van der Maarel:

Verlies de doelgroep van uw event niet uit het oog. Iedereen weet, smaken verschillen en wat u mooi vind als organisator, wil nog niet zeggen dat de doelgroep dat ook vindt.

Kijk dus goed of u te maken heeft met B2B, B2C, mannen of voornamelijk vrouwen, inventariseer wat daar het beste bij past en wat voor een boodschap u als organisator wilt overbrengen.

 

2. Think BIG!

Geef de voorkeur aan een ruime loungebank en een paar grote eyecatchers, boven veel kleine, die maken het geheel snel rommelig en onrustig. Grote eyecatchers geven uw event stijl en sfeer. Kleine details zijn echter wel heel belangrijk! Die maken het event af en zorgen voor een finishing touch.

 

3. Go green!

Verse bloemen en natuurlijke groendecoratie geven net die extra sfeer en ambiance aan uw event. Het straalt natuur en ambacht uit. Echter zijn niet alle bloemen het hele jaar door beschikbaar. Belangrijke tip kies voor verse seizoensbloemen en houdt niet altijd vast aan de kleuren van het logo. Kleiner budget? Er zijn volop mogelijkheden in groendecoratie en past perfect in de pure en botanische trend voor 2019!

 

Meer tips?

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die van invloed zijn op het succes van uw evenement, met deze tips bent u in ieder geval goed op weg. 
Zelf begeleiden en adviseren wij onze klanten uitvoerig bij de styling en uitvoering van hun event.
Lees meer over Van der Maarel Eventstyling 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x