EvenementOrganiseren.nl

(Online) Teambuildingactiviteiten van formaat!

The Box Company

Vraag informatie op

The Box Company

The Box Company verzorgt unieke teambuilding ­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De activiteiten kunnen worden verzorgd op iedere gewenste locatie, maar ook online en in hybride vorm. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden verwerkt in het onderwerp van activiteiten. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

The Box Company levert unieke teambuilding activiteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

The Box Company is onder andere bekend van de Escape Room Experience en de Remote Teambuilding Experience:

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperken zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen tot maar liefst 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementen locatie of een andere door u uitgekozen locatie.

De Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een team van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek mee en het gaat erom dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen! Beschikbaar in Nederlands, Engels, Frans, Duits & Spaans.

 

Activiteiten

The Box Company bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Berichten van The Box Company

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x