EvenementOrganiseren.nl

Teambuildingactiviteiten van formaat op iedere locatie!

The Box Company

Vraag informatie op

The Box Company

The Box Company  verzorgt originele teambuildingactiviteiten voor grote groepen (50 tot 2000 personen) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

The Box Company levert unieke teambuildingsactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

Een voorbeeld van onze boxen is de Escape Room Experience:

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperken zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen van 50 tot 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door u uitgekozen locatie.

 

Activiteiten

The Box Company bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Berichten van The Box Company

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x