EvenementOrganiseren.nl

(Online) Teambuildingactiviteiten van formaat!

The Box Company

Vraag informatie op

The Box Company

The Box Company verzorgt originele (online) teambuilding­acti­vi­tei­ten voor grote groepen (tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

The Box Company levert unieke teambuildingsactiviteiten die perfect binnen uw programma passen. Hierbij kunt u kiezen voor een standaard aanbod, maar ook voor op maat gemaakte oplossingen. Onze kennis en ervaring maken het verschil tussen een leuke dag en een “day to remember”!

De Remote Teambuilding Experience is dé activiteit voor dit moment: 

De Remote Teambuilding Experience wordt gespeeld in een team van 5 personen en duurt 75 minuten. Iedere deelnemer speelt vanuit zijn of haar eigen werkplek mee en het gaat erom dat je met het team binnen de tijd een groot aantal opdrachten weet op te lossen en dus zoveel mogelijk punten weet te behalen! Het is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen! Beschikbaar in Nederlands, Engels & Frans

Activiteiten

The Box Company bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Berichten van The Box Company

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x