EvenementOrganiseren.nl

Teambuilding: Online op 1,5 meter of hybride

Door The Box Company
Een tijdje terug legden wij het nieuwe corona-proof concept van The Box Company al eens uit. Speciaal voor alle thuiswerkers en online events ontwikkelden zij een teambuildingsactiviteit op afstand, namelijk The Remote Teambuilding Experience. Naast online is The Box Company ook druk met haar aanbod 1,5 meter activiteiten én een hybride oplossing.

The Remote Teambuilding Experience brengt collega’s samen, nu iedereen juist op afstand van elkaar aan het werk is. Tijdens de activiteit is samenwerken een must, maar komt er ook de nodige fun en competitie aan bod.
 

Inmiddels is The Remote Teambuilding Experience al door tal van bedrijven gespeeld en met succes! Eén van de bedrijven laat bijvoorbeeld weten; ‘’een leuke manier om toch informeel te connecten en even iets anders te doen dan ‘werk’’’. Veel bedrijven vinden het verrassend dat de teams zo sterk verbonden zijn tijdens deze activiteit, ondanks dat iedereen aan zijn eigen keukentafel zit. Er komt een hele nieuwe manier van communicatie bij kijken!

Naast een Nederlandse versie is The Remote Teambuilding nu ook te spelen in het Engels en Frans. Hiermee kan The Box Company deze activiteit aanbieden aan bedrijven over de hele wereld. Op dit moment hebben er bijvoorbeeld al teams gespeeld in Mexico, Japan, Australië, Canada en in verschillende Europese landen. Deze teams hebben een volledige online variant van de activiteit gespeeld, maar het is ook mogelijk om de fysieke enveloppen naar het buitenland op te sturen.1,5 meter
Los van online teambuilding is The Box Company ook druk bezig met haar reguliere aanbod. Langzaamaan worden de maatregelen versoepelt en in de toekomst zal er steeds meer ruimte voor bedrijven komen om weer een live evenement te organiseren waarbij een teambuildingsactiviteit ingezet kan worden. Speciaal hiervoor heeft The Box Company haar reguliere aanbod aangepast, om zo alle bestaande teambuildingsactiviteiten op 1,5 meter aan te kunnen bieden.  De activiteiten zijn op zo’n manier aangepast, dat de kwaliteit hiervan volledig bewaart blijft.

 

Hybride
Doordat de evenementen die nu weer live georganiseerd mogen worden een maximum aantal deelnemers hebben, kan het interessant zijn een hybride evenement te organiseren. Een evenement waar een select aantal mensen live naar toe kan en de rest online mee kan doen. The Box Company organiseert hier een hybride variant van The Remote Teambuilding Experience voor. Zo kunnen mensen live en vanuit huis samen deelnemen aan de activiteit. Dit zorgt voor een hogere betrokkenheid van de online bezoekers van het evenement!   

 

Genoeg mogelijkheden dus voor bedrijven om toch een teambuildingactiviteit te organiseren, ondanks de afstand tussen collega’s. Op deze manier gaan de leuke en vooral nuttige momenten als een evenement of teambuilding dag niet verloren!

 

Remote Teambuilding Experience from The Box Company on Vimeo.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x