EvenementOrganiseren.nl

Fokker Terminal – Gateway to special events

Fokker Terminal

Vraag informatie op

Fokker Terminal

Fokker Terminal

Gateway to special events!

 

De locatie

De Fokker Terminal in Den Haag is in 14 jaar uitgegroeid tot een drukbezochte congreslocatie. Door de centrale ligging in de randstad, de uitstekende bereikbaarheid nabij de snelwegen A4 en A12 en de beschikking over ruim 400 parkeerplaatsen op eigen terrein, is de locatie uitermate geschikt voor de organisatie van zakelijke bijeenkomsten en congressen.

Het hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang, en vormt daarmee een karakteristieke en inspirerende architectuur. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht waarvan de achterste 4 lichtstraten kunnen worden verduisterd. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren zichtbaar. 

Met een vrij vloeroppervlak van ruim 2000m2 is de hangar geheel flexibel in te delen en ideaal geschikt voor o.a. congressen, productpresentaties, beurzen of bedrijfsevenementen. Door een verplaatsbare doekenwand over de breedte van de hangar worden 2 segmenten in de hangar gecreëerd. Hiermee kan de ruimte ook worden verkleind, afhankelijk van uw groepsgrootte. De Hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 250 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer.

Direct rondom deze hangar liggen 18 voormalige klaslokalen, verdeeld over de begane grond en 1e etage. Deze klaslokalen zijn volledig ingerichte subzalen voorzien van vaste AV-techniek. De zalen variëren in grootte van 40 tot 250 personen. 

One Stop Shop 

Onze ervaren sales- en eventmanagers ontzorgen u graag gedurende het hele eventtraject. Van eerste voorstel tot en met de uitvoer van uw evenement houdt u dezelfde contactpersoon! 

Inrichting, decoratie en branding 

Wij adviseren u graag bij de verdere inrichting en aankleding van de ruimtes. Wij beschikken over een grote diversiteit aan eigen meubilair en (groen)decoratie in meerdere stijlen, tegen scherpe tarieven. Wij denken graag mee over de vertaling van uw concept en of huisstijl naar een inspirerend eventdesign. Wij leveren ook desgewenst een grote diversiteit aan signing materialen zoals prints en banners. 

Faciliteiten, AV techniek & catering

In de gehele Fokker Terminal is glasvezel internet beschikbaar met High Speed WiFi. Alle ruimtes zijn voorzien van AV techniek (beamers/schermen/ geluid etc). Onze vaste AV leverancier is AVEQ Show, Theatre & Congress facilities aveq.nl.

Wij bieden ook graag duurzame en (h)eerlijke catering aan via Mood4Food. Inbreng van uw eigen leverancier is onder voorwaarden ook mogelijk; vraag naar de mogelijkheden. 

 

Activiteiten

Fokker Terminal bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Industriële locaties.

Locatie/omgeving


Berichten van Fokker Terminal

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x