EvenementOrganiseren.nl

EVENTCASE: Festival van de Toekomst

Door Fokker Terminal
EVENEMENT: Geen CO2 uitstoot. Maar schoner. Geen leegstand. Maar slimmer ruimtegebruik. Niet afwachten wat de toekomst brengt. Maar klimaat adaptief denken en bouwen. Niet weggooien. Maar circulair en hergebruiken. Om de meest toekomstbestendige provincie van Nederland te worden organiseert de Provincie Zuid Holland om de 2 jaar het Festival van de toekomst.

In samenwerking met Provincie Zuid-Holland vormde de Fokker Terminal het decor voor hét live communicatie event voor ruim 800 deelnemers, waarbij ondernemers, wetenschappers en beleidsmakers samenwerken aan een slimmer, schoner en sterker Zuid-Holland. De Experience Floor toont de laatste innovaties en naast een inspirerend sprekersaanbod zijn er ruim 40 workshops, van gezonde verstedelijking tot smart mobility.

‘In de basis is het wellicht een relatief standaard congres. Alleen omdat we zo vroeg al met elkaar om tafel zitten, kunnen we veel meer doen op het gebied van inrichting, AV en catering. De Provincie formuleerde daarbij een heldere doelstelling; ‘creëer een omgeving waarin het versnellen van innovaties centraal staat’. Daar spelen wij op in met een conceptvoorstel; ideeën die het event naar een hoger niveau tillen. Vervolgens maken we een floorplan en denken we mee over o.a. het stage design. Zo werken we gezamenlijk aan een totaalconcept. Registratie, content etc; dat regelt deze klant helemaal zelf. Maar wanneer nodig hebben wij een heel palet aan aanvullende congresdiensten die we kunnen bieden. Zo kom je bij ons tot een definitief plan.’

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x