EvenementOrganiseren.nl

Fokker Terminal – Gateway to special events

Fokker Terminal

Vraag informatie op

Fokker Terminal

Fokker Terminal – Gateway to special events

De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

De afgelopen jaren heeft de Fokker Terminal een gevarieerd aanbod aan zakelijke evenementen mogen huisvesten. Van productpresentaties en bedrijfsfeesten tot beurzen en modeshows. Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal zeer geschikt. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 100 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor b.v. workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 225 personen. Bij op maat gemaakte evenementen bent u vrij met eigen leveranciers te werken. Kiest u liever voor snelheid en gemak, dan biedt één van de scherp geprijsde, kant en klare ‘turn-key’ congrespakketten de uitkomst.

Het gebouw:
De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw waarvan het hart gevormd wordt door de indrukwekkende hangar met grote stalen deuren. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht.

Activiteiten

Fokker Terminal bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Industriële locaties.

Locatie/omgeving


Berichten van Fokker Terminal

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x