EvenementOrganiseren.nl

EVENTCASE: Gispen Expeditie Circulair

Door Fokker Terminal
De tweede editie van Expeditie Circulair is een vervolg op het succesvolle kennisevenement in 2017 van de bekende projectinrichter Gispen. In deze editie – ditmaal in de Fokker Terminal in Den Haag – liet Gispen de volgende stappen zien naar de circulaire economie in de praktijk. Samen met klanten en partners wisselden zij daarbij hun ervaringen uit over circulair inrichten én ondernemen. Daarbij was de Fokker Terminal een uitstekende match. Niet alleen vanwege het duurzame karakter van de locatie (o.a. 600 zonnepanelen, hergebruik van materialen en gescheiden afvalinzameling) maar vooral ook vanwege de vrijwel onbegrensde mogelijkheden van de indrukwekkende hangar. Zo werden bijvoorbeeld felrode Gispen vrachtwagens ingezet als showrooms. Ook het plenaire gedeelte werd in het hart van de hangar gebouwd, omringt door nieuwe collecties en producten, waardoor een open en transparante setting ontstond.

Voor het team van de Fokker Terminal betekende dit een mooie uitdaging om samen met Gispen een bijzonder evenement neer te zetten. Daarbij speelt de locatie in op een groeiende trend om brandevents te koppelen aan een inhoudelijke component. Met de ruime mogelijkheden die de hangar van bijna 2000m2 biedt, in combinatie met één of meerdere van de 18 direct daaromheen gelegen subzalen zijn er vrijwel geen onmogelijkheden.

Over Gispen
Gispen staat voor duurzaam design. Zij creëren al meer dan 100 jaar omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen, en stimuleren duurzaam gebruik.

Samen met klanten, nationale en internationale ontwerpers, architecten, partners en leveranciers werken zij aan verrassende en duurzame oplossingen voor werk-, zorg-, onderwijs- en hospitality-omgevingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x