EvenementOrganiseren.nl

RIVM-proof locaties: welke maatregelen hebben de eventlocaties getroffen?

Ondanks de versoepling blijft de 1,5 meter norm van belang. Waar de ene locatie kiest voor het aanbieden van hybride events wordt er bij de andere locatie een hygenic host aangesteld. Maar wat we in deze bijzondere tijden soms vergeten wordt, is dat er ook een aantal exclusieve mogelijkheden zich voordoen. Wat denk je van dineren op de middenstip van een stadion? Of events op autolengte afstand? Met een select gezelschap in een museum? Exclusief kijkje in eventlocaties tijdens Corona-tijden.



Ter inspiratie
Guido Weijers, NXTMICE en ZiggoDome... 
Er zijn nog niet veel voorbeelden van 1,5 meter evenenement-concepten. Toch hebben we 3 voorbeelden die een prima beeld geven van wat er mogelijk is. Guido Weijers verraste vriend en vijand met een zeer cool concept. NXTMICE was het congres waar de 'complete'  eventbranche samenkwam. Het optreden van Danny Vera in ZiggoDome zorgde zelfs voor tranen... 




Virtual Live Events
Bij evenementenlocatie de Beurs van Berlage geloven ze in de kracht van fysiek samenkomen. Maar ze beseffen de groeiende behoefte aan een virtuele toevoeging aan een evenement. Dankzij de samenwerking met partners Faber Audiovisuals en Univate, kunnen zij gasten verwelkomen in een virtuele Beurs, dankzij Beurs van Berlage Virtual Live Events. 
 


 

Bekijk het volledige magazine en alle tips van de eventlocaties door op onderstaande afbeelding te klikken: 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x