EvenementOrganiseren.nl

MAINSTAGE

MAINSTAGE

Vraag informatie op

MAINSTAGE

MAINSTAGE is dé entertainment hal van het zuiden, gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Den Bosch. Geniet van verschillende soorten entertainment, zoals live muziek, concerten, cabaret en theater. Jong en oud kunnen hier even helemaal in een andere wereld zijn. Het industriële karakter met moderne verlichting en sfeervolle foyer maken de mogelijkheden eindeloos. 

 

MAINSTAGE als feestlocatie

De mobiele kleedkamers en backstage cateringmogelijkheden zijn ideaal voor een entertainmentproducties of voor het organiseren van een concert. Wil je een zakelijk evenement organiseren? Gebruik de foyer als ontvangstruimte en maak de zaalopstelling flexibel door het vloersysteem en mobiele telescopische tribune. Houdt diner, feest en vergaderingen op één locatie.

 

MAINSTAGE als congreszaal

De mobiele telescopische tribune zorgt ervoor dat congressen in alle soorten en maten mogelijk zijn. Als 4.138m2 niet voldoende is om jouw congres te organiseren, is er de mogelijkheden om de zaal te combineren met 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch en de Brabanthallen.

De laad- en losmogelijkheden dicht bij het podium zorgen voor een efficiënt opbouwtraject bij alle soorten producties van theater tot congres.

 

Combinatiemogelijkheden te over

In totaal telt het complex 55.000m2 waarmee deze locatie geschikt is voor evenementen en bijeenkomsten van 50 tot 40.000 gasten. Met 6 verschillende entrees verdeeld over de Brabanthallen, poppodium MAINSTAGE en het monumentale 1931 Congrescenrrum 's Hertogenbosch kan één evenement uit verschillende programmaonderdelen bestaan die tegelijkertijd kunnen plaatsvinden. Combineer een beursvloer, congreszaal, vergaderruimtes en feestlocatie in één.

Activiteiten

MAINSTAGE bevindt zich in de rubrieken Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Partycentra.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x