EvenementOrganiseren.nl

Op zoek naar een evenementenlocatie in Gelderland?

De regio waarin jouw evenement plaatsvindt is van vele factoren afhankelijk. Waar komen jouw bezoekers vandaan? Ontvang je internationale gasten? In Gelderland tref je de mooiste evenementenlocaties in de culturele steden of tussen de uitgestrekte natuurgebieden. Een regio waar relatief weinig files zijn en waar gratis parkeerplaatsen veelal de standaard zijn.

Hotel Papendal


evenementenlocatie
Locatie: Arnhem
Capaciteit:  maximale capaciteit van 3000 personen 
Kenmerken:  
Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Of het nu gaat om het organiseren van een bedrijfsevenement, een feestavond, teambuildingsdag, congres of sportdag; iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek!Midden Nederland Hallen


Locatie: Barneveld
Capaciteit:  100 tot 2500 zitplaatsen 
Kenmerken:  
Een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten.

Orpheus 


Capaciteit:  2.250 personen
Locatie: Apeldoorn 
Kenmerken:  
Congrescentrum Orpheus telt drie theaterzalen, vijf foyers en acht vergaderzalen.  De mogelijkheden zijn eindeloos: vergadering, workshop, productpresentatie, beurs, congres, symposium of feest. Daarnaast zijn we makkelijk en snel te bereiken vanuit heel Nederland.   Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel, dat biedt Oprheus.  Maar ook: smaakvolle catering, feilloze techniek en een prettig persoonlijke aanpak. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Congrescentrum Orpheus maakt uw event onvergetelijk!


 

Wageningen International Congress Centre
 

Capaciteit: 2 tot 600 personen
Locatie: Wageningen 
Kenmerken: 
Met 26 gerenoveerde zalen en ruimtes voor bijeenkomsten is er voor elk evenement een invulling te bedenken. Daarnaast beschikt Hotel WICC beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en met het restaurant zorgen ze voor een foodbeleving die perfect aansluit bij uw bijeenkomst en wensen. Er zijn 26 volledig gerenoveerde zalen en ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 600 personen die voorzien zijn van technische en audiovisuele faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van gratis Highspeed WiFi. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten.
Omnivents Capaciteit:  tot 1000 personen
Locatie: Valburg
Kenmerken: 
Omnivents heeft als thuisbasis Watergoed (sinds 2006) maar organiseert evenementen op iedere gewenste locatie. Van relatiedag tot teambuildingsactiviteit, van vergadering tot personeelsfeest en van (2-daags) festival tot dealerdag. Het organisatiebureau  voor bijzondere, actieve en avontuurlijke bedrijfsevenementen op maat. Zij kan bogen op jarenlange ervaring, sinds 2003 organiseert Omnivents op een zeer betrokken en betrouwbare wijze 800 evenementen per jaar. Recentelijk heeft ook TimeOut Events zich bij Omnivents gevoegd, waardoor hier nog eens 31 jaar aan ervaring bijkomt.
 


 Constant in BewegingLocatie: Arnhem, varende evenementenlocatie en flexibel qua ligging
Capaciteit en kenmerken:  
De 3 varende locaties in de  rederij van Constant in Beweging:

Blue Rhapsody
Het schip dat de rederij speciaal en uitsluitend voor evenement doeleinden laten bouwen. Het schip – 85 meter lang en 11.45 meter breed met meerdere sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Dit nieuwe schip is het voorjaar van 2019 in de vaart gegaan. Blue Rhapsody staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. 
Capaciteit: +/-600 gasten 
 
Grace Kelly
The Yacht Experience Grace Kelly is een varende evenementenlocatie van 50 meter lang en is een imposante verschijning aan elke kade. Met verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels, biedt de Grace Kelly mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest,  een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een interpretatie van de sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.
Capaciteit: ruim 250 personen 

Jules Verne
Het cruiseschip Jules Verne biedt beleving op het water. Het interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.
Capaciteit: tot 600 personen 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x