EvenementOrganiseren.nl

Op deze manier voeg je een extra dimensie toe aan een evenement

Op verschillende manieren kan een evenement nog indrukwekkender maken. Met Augmented Reality, waarbij een extra laag over de werkelijkheid wordt gelegd, is dit mogelijk. Dit kan al op een toegankelijke manier, maar hoe? Hierbij 3 toepassingen voor u op een rij.

Capitola 


Deze augmented reality applicaties stellen organisatoren in staat om bezoekers wegwijs te maken op een evenement en unieke content te bieden die uitsluitend via de apps beschikbaar zijn. Zo kunnen bezoekers zien waar belangrijke voorzieningen zijn, vinden ze unieke content op specifieke locaties en kunnen ze zelfs hun zakelijke contacten gemakkelijk ontmoeten.

 

DGTL Festival Augmented Reality app from Capitola on Vimeo.Layar


Deze gratis applicatie verrijkt o.a. teksten, afbeeldingen en advertenties met een extra virtuele laag. Zo breng je de fysieke omgeving, zoals een flyer, visitekaartje of magazine, als het ware tot leven. Het is zo simpel als het downloaden van de app en het scannen van een afbeelding om toegang te krijgen tot virtuele content. Met de Layar Creator kun je zelf een gratis account aanmaken en aan de slag met interactieve print. Kortom, een laagdrempelige manier om je doelgroep warm te maken voor je event of een fysiek product of dienst te verrijken met video en augmented reality.


 

 

Hi-Lites


Hi-Lites zijn brillen, vergelijkbaar met een zonnebril, met speciale glazen die een visueel effect geven als je kijkt naar licht. Dit kan bijvoorbeeld podiumlicht zijn, lichtjes op straat of vuurwerk. De lichtjes die je ziet, transformeren naar andere vormen; zoals hartjes, smileys maar ook bedrijfslogo’s. Kortom, een simpele en goedkope manier (plusminus €13,- per paar) om AR in te zetten. Waarbij zowel de glazen als de monturen volledig aangepast kunnen worden aan de look & feel van je keuze.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x