EvenementOrganiseren.nl

Online event studio's: KAS Woerden

EvenementOrganiseren.nl besteedt de komende dagen aandacht aan kwalitatief aanbod als het gaat om studio's voor online events. Op zoek naar een studio voor jouw online event, online congres, of online meeting middenin het land? In een duurzame locatie? Dan is KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden wellicht jouw oplossing.

https://www.evenementorganiseren.nl/rubriek/livestream-studio/'Op zoek naar een duurzame, unieke en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, evenement, webinar of congres? KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden biedt 14 verschillende ruimtes; van een 170m2 rooftop kas met veel licht en inspirerend uitzicht tot aan vergaderruimtes voor een kleiner gezelschap. Door onze centrale ligging in Nederland zijn we voor iedereen perfect bereikbaar. Zowel met de trein als met de auto!'

'Het is nu lastig om samen te komen met grote groepen, organiseer daarom samen met KAS een professioneel webinar of online event. Wij ontzorgen u op technisch vlak en bieden een locatie met unieke uitstraling.  We denken graag met u mee om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen en passen daar de studio setting en de online omgeving op aan', aldus het team van eventexperts binnen KAS Woerden over hun facilititeiten om een online event of webinar te organiseren.

Meer weten? Kijk op KAS Meeting-Eventlocatie in Woerden


 

 

 

Op zoek naar een locatie of studio voor jouw online event? Bekijk het volledige overzicht van livestream studio's voor jouw online evenement.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x