EvenementOrganiseren.nl

Eventlocaties in tijden van het Coronavirus

Het is een lastige tijd voor veel bedrijven. De maatregelen die in ons land tegen het coronavirus genomen worden hebben een enorme impact op allerlei prachtige evenementen, leveranciers, opdrachtgevers, eventbureaus en ook evenementenlocaties. Een aantal locaties delen hoe zij omgaan in tijden van de Coronacrisis.

Zo deelt evenementenlocatie Markant Outdoor in onderstaande informatievideo hoe zij omgaan met de ontwikkelingen m.b.t het Coronavirus en wordt verteld welke acties er zijn ondernomen. 
- Hoe gaan zij als locatie om met de reserveringen die al zijn gedaan tot 1 juni? 
- Wat doen zij met groepen die na 1 juni willen annuleren? 
- Welke acties hebben zij ondernomen om mensen die nog iets willen boeken vertrouwen te geven?Rederij Constant in Beweging geeft extra zekerheden in 2020 
2020 is  nog lang niet voorbij en liggen er genoeg mogelijkheden aan de horizon om alsnog een evenement of congres te organiseren. Als organisatie begrijpen ze bij Constant in Beweging dat dit onzekere tijden zijn. Zij zorgen voor meer zekerheid en flexibiliteit door de leveringsvoorwaarden aan te passen én te zorgen voor kortingen.

Geen angst om te boeken
Graag geven zij opdrachtgevers nu extra zekerheid. Hiervoor hanteren zij afwijkende annuleringsvoorwaarden. Hierin is opgenomen dat evenementen die door de COVID-19 uitbraak niet door hen kunnen worden uitgevoerd zonder kosten kunnen worden geannuleerd. Zo voorkomt je hoge annuleringskosten en kunt je zonder risico toch alvast jouw volgende evenement gaan plannen. En mocht deze toch niet door kunnen gaan, dan plannen ze in overleg een nieuwe datum!

Scherpe korting voor augustus t/m oktober
Naast het wegnemen van de angst om te boeken, bieden ze ook kortingen aan voor evenementen in augustus tot en met oktober. Elk type evenement, over de top of kleinschalig, krijgt bij Constant in Beweging de aandacht die het verdient. 

Meer informatie over Constant in Beweging

 

Locatiebezoek op afstand
De virtuele locatietour: De oplossing voor nu een fysiek locatiebezoek niet kan. Evenementenlocatie Kameryck biedt deze mogelijkheid twee keer per week aan. Zo is er toch persoonlijk contact en kan iedereen een goed beeld van de locatie krijgen zonder het huis uit te moeten.

"Tijdens deze tour krijgen jullie de locatie te zien én is er tijd om vragen te stellen via de chat. Vragen die belangrijk zijn voor jouw evenement! De vragen kun je intypen en deze zullen wij beantwoorden tijdens de sessie. Lukt het niet om binnen de tijd alle vragen te beantwoorden, dan beantwoorden wij deze met alle liefde na de sessie (dan plannen we een 1 op 1 sessie in of wij beantwoorden deze per mail) mocht dit nodig zijn! Zo kun je toch onze locatie bezoeken, maar dan gewoon thuis vanaf de keukentafel óf mocht je toch op kantoor zijn vanaf daar!" 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x