EvenementOrganiseren.nl

Doen! Een volledig verzorgd kerstfeest met uw bedrijf

INSPIRATIE - Het is de hoogste tijd om u voor te bereiden op de eindejaarsborrel met uw collega's. Pak het dit jaar eens groter aan en kies voor een WinterWonderland evenement. Een totaal arrangement dat op de locatie naar keuze voor u afgenomen kan worden.WINTERWONDERLAND
Feesten in de sfeer van de wintersport.  Met knusse pleintjes, winterse kraampjes, party Iglo, apres ski bar, interactief dineren, winterspelen of experience rooms. Een heerlijke ongedwongen feestavond vol interactief plezier. In omgeving van besneeuwde bomen, winterse decors, gezellige muziek, vallende sneeuw, ijsberen, skileraren, grote haardvuren & magische verlichting. Laat u inspireren. 

Een programma zou er als volgt uit kunnen zien: 

ONTVANGST
De gasten worden ontvangen op het gezellige Winterplein met brandende vuren, gezellige deuntjes en knusse winterse kraampjes van waaruit Glühwein & warme Chocomel wordt geschonken. Na deze bijzondere Meet & Greet worden de gasten naar de volgende locatie gebracht voor het interactieve diner aan de lange tafels. 

DINER ENTERTAINMENT 
Eenmaal binnen in de locatie komt iedereen al snel in de juiste sfeer. Gezellige deintafels, de geur van lekker eten, artiesten, knapperend haardvuur, lekkere muziek, kroonluchters, IJsberen, winterse decoratie & projecties creëren een magische en oergezellige wintersprtsfeer.
Nadat de gastheer op originele wijze de buffetten opent schuiven uw gasten aan voor het heerlijke eten.
Ondertussen wordt tijdens het eten het feestgehalte al flink op pijl gebracht door Heino, de drie zingende kerstengeltjes of ‘De Waard & zijn Tafel Karaoke’ die de boel al flink op de kop zetten. 

NACHTCLUB ENTERTAINMENT
‘Rond 21.00 uur komt het feestprogramma nog meer op stoom. In de Apres Ski Hutte is het tot in de kleine uurtjes dikke pret met feestnummers, Karaoke en de Tiroler Hitbingo. De spannende nachtclub met ervaren DJ’s of artiesten zorgen altijd weer voor een geweldig feest met volledig bezette dansvloeren. Bijkomen en bijkletsen kan in de winterse lounge ruimte.


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x