EvenementOrganiseren.nl

Ontdek Buitengewoon Wallonië-Ardennen

Wallonië België Toerisme

Vraag informatie op

Wallonië België Toerisme

 

Steeds meer organisatoren van evenementen ontdekken de veelzijdigheid van Wallonië en de Belgische Ardennen. Historische steden en dorpen, een internationaal befaamde keuken, uiteenlopende speciale bieren en een natuurlijke omgeving die niet alleen rust en inspiratie biedt, maar ook tal van buitensportmogelijkheden voor teambuilding. Bijzondere locaties beschikken over alle voorzieningen om een geslaagde meeting of event te organiseren. Een dichtbij bestemming, maar heel anders dan Nederland.

Spiksplinternieuwe hotels en eeuwenoude kastelen
Midden in de bossen, op een heuvel met een fenomenaal uitzicht of vlakbij een levendig stadscentrum: er is een ruime keuze aan Bourgondische MICE locaties in Wallonië. Van spiksplinternieuwe hotels tot eeuwenoude kastelen en van karakteristieke familiehotels tot moderne conferentiecentra. In culinaire restaurants maken de chef-koks gerechten klaar met Belgische specialiteiten.

De ideale stedentrip
Verspreid over Wallonië liggen bijzondere steden met musea, attracties en historische gebouwen. Luik, Namen, Charleroi, Mons en Tournai ontvangen steeds meer zakelijke reizigers. Maar ook kleinere steden en dorpen, zoals Durbuy, Spa, Bouillon, Dinant, La Roche, Bastogne en Waterloo zijn niet alleen geschikt als vakantiebestemming. De combinatie van cultuur, historie en natuur biedt uitstekende mogelijkheden om invulling te geven aan een bedrijfsevent.

Outdoor in de natuur
De Ardennen zijn bij uitstek geschikt voor uiteenlopende buitensporten. Kayakken, klimmen, mountainbiken en abseilen zijn slechts voorbeelden. Professionele buitensportbedrijven bieden daarnaast ook programma’s aan met activiteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Survivallen in de Ardennen is niet voor niets een veel gekozen bedrijfsuitje. 

Inspiratie opdoen: www.walloniebelgietoerisme.nl en www.meetinwallonia.com.

 

25 oktober 2019 Meet in Wallonia 2019        http://mice.walloniebelgietoerisme.be/nl

Ontmoet 30 MICE aanbieders uit Wallonië!

 

Activiteiten

Wallonië België Toerisme bevindt zich in de rubrieken Incentive, Sportief actief, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen.

Locatie/omgeving


Berichten van Wallonië België Toerisme

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x