EvenementOrganiseren.nl

5 MICE-tips voor Wallonië-Ardennen

Door VISITWallonia.be
, ditmaal in de provincie Belgisch Luxemburg, hartje Ardennen met de in ‘Mice- en Conventies’ gespecialiseerde contactpersonen en websites. Wallonië België Toerisme houdt u graag op de hoogte van het leukste nabije buitenland. We hopen u hiermee inspiratie te geven voor MICE-reizen naar het zuiden van België.

Events in de Ardennen tot 200.000 personen

Het LEC ligt hartje Ardennen en biedt met een innovatieve infrastructuur en de strategische ligging mogelijkheden voor events van 200 tot 200.000 personen. Een beurs, een conferentie of bedrijfsfeest. Het Libramont Exhibition & Congrescenter is duurzaam opgezet met onder meer een schitterende hal van boomstammen uit de Ardennen.

Provincie Belgisch Luxemburg

www.libramont-exhibition.com

info@libramont-exhibition.com

 

Een heel dorp als venue!

Het dorp Rochehaut ligt tegen de Franse grens bij Bouillon. Auberge de la Ferme is een puur familiebedrijf met 75 hotelkamers, 4 vergaderzalen, 2 restaurants en een wijnkelder. Sfeervolle haard, natuurstenen gebouw, panorama’s over de Ardennen en de Semois rivier. Ideaal voor een bedrijfsmeeting. Teamcooking, een wijnproeverij, inspiratie uit de natuur.

Provincie Belgisch Luxemburg

www.aubergedelaferme.be

michel@aubergedelaferme.com

 

Top kasteel Jemeppe

Een kasteel uit de 13e eeuw met het comfort van de 21e eeuw. Château Jemeppe ligt ten zuiden van La Roche-en-Ardenne en heeft 77 kamers, 8 vergaderzalen en een feestzaal. Dankzij het all-inclusive concept heb je als bedrijf het kasteel gewoon voor jezelf! Dan ga je echt ‘out of the box’ denken.

Provincie Belgisch Luxemburg

www.chateaujemeppe.eu

direction@chateaujemeppe.eu

 

Claire Fontaine

Hotel La Claire Fontaine (Logis de Belgique) bevindt zich op loopafstand van het gezellige La Roche-en-Ardenne en beschikt over twee vergaderzalen (50-90 personen) die uitzicht geven op het park en op de bosrijke hellingen van de Ourthevallei. Ook heeft het hotel banketzalen voor de organisatie van recepties en bedrijfsmaaltijden tot 200 personen. Hotel voor 55 deelnemers.

Provincie Belgisch Luxemburg

www.clairefontaine.be

info@clairfontaine.be

 

Ardenne Meetings

Vergaderen in de Ardennen, dat is ontsnappen aan de drukte van de stad. De natuur en de rust die de regio uitstraalt, zetten aan tot creativiteit en bevorderen het uitwisselen van gedachten.

De provincies van Wallonië & Ardennen hebben allemaal hun eigen Mice/conventiebureau. Zo ook de provincie Belgisch Luxemburg met Ardenne Meetings.

www.ardenne-meetings.be/nl/home-nl.html

info@ardenne-meetings.be

 

 

Vragen:
Wallonië België Toerisme - WBT NL

informatie@wbtoerisme.nl

Meer Mice-informatie Wallonië / Ardennen:

http://mice.walloniebelgietoerisme.be/nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x