EvenementOrganiseren.nl

Ontdek veelzijdig Wallonië-Ardennen

VISITWallonia.be

Vraag informatie op

VISITWallonia.be

 

Steeds meer organisatoren van evenementen kiezen voor de veelzijdigheid van Wallonië en de Belgische Ardennen. Historische steden en dorpen, een internationaal befaamde keuken, uiteenlopende speciale bieren en een natuurlijke omgeving die niet alleen rust en inspiratie biedt, maar ook tal van buitensportmogelijkheden voor teambuilding. Bijzondere locaties beschikken over alle voorzieningen om een geslaagde meeting of event te organiseren. Een dichtbij bestemming, maar heel anders dan Nederland.

Spiksplinternieuwe hotels en eeuwenoude kastelen
Midden in de bossen, op een heuvel met een fenomenaal uitzicht of vlakbij een levendig stadscentrum: er is een ruime keuze aan Bourgondische MICE locaties in Wallonië. Van spiksplinternieuwe hotels tot eeuwenoude kastelen en van karakteristieke familiehotels tot moderne conferentiecentra. In culinaire restaurants maken de chef-koks gerechten klaar met Belgische specialiteiten.

De ideale stedentrip
Verspreid over Wallonië liggen bijzondere steden met musea, attracties en historische gebouwen. Luik, Namen, Charleroi, Mons en Tournai ontvangen steeds meer zakelijke reizigers. Maar ook kleinere steden en dorpen, zoals Durbuy, Spa, Bouillon, Dinant, La Roche, Bastogne en Waterloo zijn niet alleen geschikt als vakantiebestemming. De combinatie van cultuur, historie en natuur biedt uitstekende mogelijkheden om invulling te geven aan een bedrijfsevent.

Outdoor in de natuur
De Ardennen zijn bij uitstek geschikt voor uiteenlopende buitensporten. Kayakken, klimmen, mountainbiken en abseilen zijn slechts voorbeelden. Professionele buitensportbedrijven bieden daarnaast ook programma’s aan met activiteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Survivallen in de Ardennen is niet voor niets een veel gekozen bedrijfsuitje. 

Inspiratie opdoen: https://VISITWallonia.be

 

Activiteiten

VISITWallonia.be bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Incentivebureaus, Eventlocatie, Hotels, Vergaderzalen, Incentive, Sportief actief, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Buitenlandse locaties / MICE.

Locatie/omgeving


Berichten van VISITWallonia.be

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x