EvenementOrganiseren.nl

ALLES IN 1X GOED! …. IS DAT MOGELIJK?

Verhuurbedrijf Zuid Holland

Vraag informatie op

Verhuurbedrijf Zuid Holland

 

VZH-Events is een gespecialiseerde afdeling binnen Verhuurbedrijf Zuid-Holland waar klanten uit de evenementenbranche met raad en daad worden bijgestaan. Wilt u weten hoe wij tevreden klanten ontwikkelen, klik hier voor een korte introductie van onze organisatie.

Als evenement manager of evenement planner wilt u een topprestatie neerzetten. En daar sluiten wij graag bij aan. Onze performance wordt geroemd door onze klanten. Een recentelijk onderzoek, uitgevoerd bij een groot aantal klanten wees uit dat op het gebied van tijdige- , volledige- en correcte levering wij gemiddeld ruim een 9 scoren. Op deze manier bouwen wij actief mee aan de reputatie van onze klanten.

VZH-Events biedt een zeer ruim assortiment aan, waarmee talloze trendy of classic stijlen kunnen worden ontwikkeld. Van vintage look of robuuste houten meubellijnen tot aan strakke moderne loungesets. Natuurlijk leverbaar met prachtige glas, servies en besteklijnen. Ons enorme assortiment in combinatie met grote voorraden helpen onze klanten om klein- of grootschalige producties tot een goed einde te brengen. Op de website worden met grote regelmaat nieuwe aanwinsten gepresenteerd.

Verhuurbedrijf Zuid-Holland is gevestigd in een modern en goed toegerust pand te Moordrecht. Een ultra moderne afwasfabriek maakt onderdeel uit van dit complex dat zeer centraal gelegen is op een goed toegankelijk business park aan de A20, om van daaruit de grootste stedelijke gebieden te beleveren.

Nieuwsgierig. Neem contact op met Daphne de Vries of Thom Arendsen: 0182-303200.

 

Activiteiten

Verhuurbedrijf Zuid Holland bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Verhuur & verkoop, Decoratie evenementen, Meubilair.

Locatie/omgeving


Berichten van Verhuurbedrijf Zuid Holland

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x