EvenementOrganiseren.nl

Obsession

Obsession

Vraag informatie op

Obsession

We creëren en regisseren impactvolle ontmoetingen, waarmee we groei realiseren voor onze opdrachtgevers. Groei van mens, merk en organisatie.

Door onze omvang en ervaring zijn we thuis in de publieke én corporate wereld. Het maakt ons tot een betrokken partner en adviseur. We geloven in de kracht van de ontmoeting. Fysiek of digitaal. Dat ene moment waarin er echt contact is. Van mens tot mens. Zo waardevol en onmisbaar in ons voortsnellende digitale tijdperk.

Als strategische eventpartner kijken we verder dan alleen dat ene moment. Wat doet het met onze omgeving? Betrekken we écht iedereen? We vinden het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan de toekomst en geloven dat dit het moment is om het verschil te maken. Duurzaam is dan ook de nieuwe realiteit. We zijn iedere dag bezig om te kijken hoe we het beter kunnen doen.

We houden ervan om een doel voor ogen te hebben. Onze ambitie is dan ook spijkerhard. Intern willen we 100% klimaatneutraal opereren in 2025 én dat geldt in 2030 ook voor al onze evenementen. Daarmee worden we het duurzaamste evenementenbureau van Nederland. 

Activiteiten

Obsession bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Productiebureau, Productlancering, Congres / Seminar, Jubileumviering, Kick-off, Netwerkevenement / receptie, Symposium, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Specialisatie

  • Evenementenbureau

Berichten van Obsession

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x