EvenementOrganiseren.nl

Event Impuls | Een boost voor elk event

Event Impuls

Vraag informatie op

Event Impuls

Event Impuls ontwikkelt en levert creatieve, logistieke en communicatieve componenten voor jouw event. Van hoogwaardige hospitality tot exclusief entertainment en van styling tot activatie: Event Impuls ontzorgt. De ons toevertrouwde onderdelen van jouw live communicatie nemen wij je van concept tot uitvoering uit handen. Met een naadloze integratie van onze maatwerk oplossingen, genereren wij krachtige impulsen voor elk event.

Hoogwaardige Hospitality

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Veel meer. Levende visitekaartjes dus, die weten waar het tijdens jouw event om draait en die passen bij jouw gasten of publiek.

Exclusief entertainment

Wij zijn geen recht-toe-recht-aan artiestenbureau, maar creëren maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, met een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act, maar ook bij de entree of te midden van je gasten.

Smaakvolle styling

Wij maken dingen nooit mooier dan dat ze zijn, behalve evenementen locaties. Van het leveren van losse rekwisieten tot de volledige event styling. Met een nauwkeurig oog voor detail toveren wij zelfs de kilste betonnen ruimte om in warme omgeving waarmee wij de verwachtingen van jouw gasten weten te overtreffen

Activiteiten

Event Impuls bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Personeel evenementen, Verhuur & verkoop, Artiesten, DJ's, Horeca, Hostessen, Promoteam, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Feestavonden, Ontvangsten, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Event Impuls

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x