EvenementOrganiseren.nl

Zo ziet u de bomen door het bos van toeleveranciers voor uw evenement

Ieder evenement kent zo zijn eigen toeleveranciers. Van audiovisuele bedrijven tot ballonblazers en van decorateurs tot vervoersbedrijven, de diverse schakels maken van uw evenement een goed evenement.

Ook al blijft ervaring en expertise de beste leermeester, toch kan onderstaande lijst houvast bieden in de zoektocht naar de juiste toeleveranciers voor uw evenementenconcept:

  • - Maak een inventarisatie van de soorten toeleveranciers die nodig zijn voor uw evenement.
  • - Maak een voorselectie van bedrijven aan de hand van kredietwaardigheid, referenties, samenwerking, ervaring en kundigheid.
  • Kijk ook regelmatig op evenementorganiseren.nl en eventbranche.nl waar veel nieuws, tips, inspiratie en ideeen van en over diverse toeleveranciers te vinden is.
     
  • - Laat het evenementenbureau meedenken. De bureaus beschikken over veel ervaringswijsheid en hebben vaak goede contacten met toeleveranciers waar u als opdrachtgever van kunt profiteren.
  • Ook de evenementenlocaties beschikken veelal over een netwerk van preferred partners. Voordeel hierbij is dat deze toeleveranciers de evenementenlocatie en de mogelijkheden goed kennen, nadeel is dat wellicht een derde partij nog veel beter zou passen bij uw concept. Dus laat u niet vastpinnen op bepaalde partijen, maar kiest de perfect match.
     
  • - In het onlangs verschenen EventBranche Magazine vertelt Michiel Bredius, van KLAP Evenementenverzekeringen, over het belang van een aansprakelijkheidsverzekering voor toeleveranciers, de toegevoegde waarde hiervan én waar je op moet letten. Lees hier het artikel.

>> Bekijk het uitgebreide aanbod van kwalitatieve toeleveranciers voor uw evenement

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x