EvenementOrganiseren.nl

Wat kunt u met video op uw evenement (I): de video uitnodiging

In dit vierluik vier simpel in te voegen video-toepassingen voor, tijdens of na uw evenement. Want video is het communicatiemiddel van nu en de toekomst. In deel 1 een wel heel verrassende en persoonlijke benadering: de op maat gemaakte video uitnodigingskaart.

Video uitnodigingskaart
Aanbieder: Pixiocard                                Aanbieder: Vimezz

          

Wat is het?
Een uitnodigingskaart, maar dan met een (gepersonaliseerde) videoboodschap in de kaart. De attentiewaarde van een poststuk, het wow-effect van een video. U kent ze nog wel: de kaarten die bij openen een muziekje afspelen, vaak van bedenkelijke kwaliteit. Maar wat als uw gast een video kaart krijgt, waarbij na openen een video begint af te spelen, waarbij uw gast persoonlijk wordt aangesproken en getriggerd om te komen.

Wat kunt u er mee?
Door middel van de persoonlijk te maken videoboodschap in de kaart kunt u uw gast verrassen, overrompelen en op zijn minst verbazen. Wat leidt tot hoge aanmeldingspercentages. Daarnaast is de video bij uitstek geschikt om een eerste sfeerimpressie te geven van uw evenement.

Voor, na of tijdens een event?
Veelal een product dat in het uitnodigingstraject wordt ingezet.

Voor- en nadelen?

  • Voordeel is absoluut de verrassingsfactor en de daarbij horende positieve respons.
  • Nadeel is de extra kostenpost tov bijvoorbeeld een mailuitnodiging.

Eindbeoordeling EvenementOrganiseren.nl:
Exclusief en verrassend product. Gebruik het dan ook op die manier. Dus alleen bij hele speciale uitnodigingen of doelgroepen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x