EvenementOrganiseren.nl

Verhoogde concentratie tijdens uw zakelijke trainingsarrangement

Door Kasteel De Hooge Vuursche
Aandacht voor medewerkers staat bij u ook vast hoog op de agenda. Gemotiveerde en gezonde medewerkers met begrip voor elkaar zijn speerpunten. Dat merken wij ook bij onze trainingslocaties Landgoed Te Werve in Rijswijk en Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Gezond trainen geeft extra power aan uw medewerkers!

Gezonder trainen is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij werken aan een betere leefstijl. Toch doen steeds meer mensen het. De gezonde training is in opkomst!

Brainfood = Powerfood
Er is eten dat u helpt om beter te concentreren, uw geheugen versterkt en zorgt dat u alerter bent. Het is bewezen dat uw hersenen beter werken door het eten van pure chocolade, noten, zaden en bladgroenten. Maar ook vettige vissoorten als haring, makreel en zalm zijn gezond: ze zitten vol met Omega-3. Dat zorgt voor behoud van hersencellen en de aanmaak van serotonine. En dat laatste is dan weer goed voor uw humeur!

Trainingsarrangement
Wij hebben voor u bijgaand trainingsarrangement samengesteld. Vol met gezond brainfood  en tips zodat uw medewerkers met meer energie de training kunnen volgen.

Benen strekken
Zo simpel…even je benen strekken en naar buiten. Het inspireert, geeft rust maar ook energie. Landgoed Te Werve is maar liefst 26 hectare en beschikt over een prachtige wandelroute langs de vijver, Kasteel De Hooge Vuursche ligt midden in het bos op een landgoed van

19 hectare. Aan u de keuze: Alleen of onder begeleiding van een boswachter of vrijwilliger die u alles over de flora en fauna kan vertellen.