EvenementOrganiseren.nl

Kateel De Hooge Vuursche

Kasteel De Hooge Vuursche

Vraag informatie op

Kasteel De Hooge Vuursche

 

 

Kasteel De Hooge Vuursche ligt op 15 minuten van Utrecht en Amersfoort . Deze evenementenlocatie bevindt zich tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn op een landgoed van 19 hectare.

Het Kasteel is eigentijds ingericht met warme kleuren. De Parkzaal met zijn imposante schouw is in combinatie met de “Hall” en de aangrenzende ruimtes geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen van 30 tot 450 personen.

Het Koetshuis ligt op 50 meter van het kasteel en is speciaal ingericht voor vergaderingen en trainingen vanaf 6 personen. Het Koetshuis beschikt over een gezellig koffielounge en 6  luxe vergaderzalen met veel daglicht, audiovisuele hulpmiddelen en comfortabel meubilair.

Hotelkamers.

Voor of na uw bijeenkomst of event blijven overnachten? Dat kan in één van de 19 hotelkamers in het kasteel.

Kasteel De Hooge Vuursche is onderdeel van Event Company. Net als Landgoed Te Werve en Te Werve Buiten in Rijswijk en De Lindenhof in Delft.

Activiteiten

Kasteel De Hooge Vuursche bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Kastelen, land- en herenhuizen, Trouwlocaties, Vergaderzalen.

Locatie/omgeving


Berichten van Kasteel De Hooge Vuursche

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x