EvenementOrganiseren.nl

Vakantiegevoel op jouw business event: welkom bij StrandZuid

Door Strandzuid
Een strand, maar dan wel midden in de stad. Op eventlocatie StrandZuid in Amsterdam heerst een beachvibe. Een ‘vibe’ die ook perfect bij zakelijke evenementen past. Ook in tijden waarbij de RIVM-richtlijnen gevolgd moeten worden zijn er nog genoeg mogelijkheden.

Het strandgevoel zorgt op een zakelijk evenement voor een chille en relaxte sfeer. De ervaring van StrandZuid leert dat deze sfeer meteen zorgt voor een informele sfeer waarin snel connecties gemaakt worden. Zeker in tijden waarin collega’s elkaar vaak lange tijd niet gezien hebben. Zelfs een intensief zakelijk programma kan door de juiste afwisseling ontspannen aanvoelen.  Dat er in Corona-tijden creatief moet worden omgegaan met ruimte en tijd weten ze ook bij StrandZuid. Zij delen een aantal tips aan de hand van evenementen uit het verleden: 


 
-Spreid de komst van bezoekers

Tijdens een huwelijksfeest werd er slim om gegaan met het spreiden van de gasten over de dag. In de middag werden de daggasten vermaakt met een boottocht door Amsterdam. Tijdens deze uren konden andere gasten het bruidspaar feliciteren. Een handige manier om te zorgen dat er niet teveel bezoekers op het zelfde moment op de locatie aanwezig zijn. 

 

- Ga naar buiten

Bij StrandZuid zijn buiten overdekte borrellocaties  kleine buitenlocaties gecreëerd, zo kan ervoor gezorgd worden dat groepjes in kleine groepen uiteen kunnen gaan. De ene locatie is letterlijk met je voeten in het zand en bij de andere vertoef je heerlijk aan het water. Deze buitenruimte is deels overdekt zodat je ook met slecht weer naar buiten kan. 

 

- Plenair online en de borrel live

Om tijdens een plenaire sessie niet met teveel mensen tegelijk samen te laten komen kun je ervoor kiezen een deel van de bezoekers online te laten meekijken. Zij kunnen vervolgens buiten bij de borrel of tijdens barbecue live aansluiten. 

 

- ook leuk: de Silent disco

Op zoek naar een avondprogramma waarbij je lekker buiten wil zijn zonder dat iedereen over de muziek heen moet schreeuwen? Kies dan voor de silent disco. Iedereen bediend een eigen koptelefoon. Een Spotify-lijst kan aangezet worden of kies ervoor een dj voor meer interactie.

Per event wordt gekeken wat er mogelijk is, er is geen 1 standaard format. Elke aanvraag is weer anders en om die reden maken ze bij StrandZuid voor elk evenement een apart plan passend bij de huidige richtlijnen.
 

Eind september eindigt het Strandseizoen en start bij Zuidpool het winterseizoen. Knusse hoekjes, vuurkorven en skiattributen maken een locatie voor winterbruiloften, nieuwjaarsborrels en kerstdiners. 


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x