EvenementOrganiseren.nl

Strandzuid

Strandzuid

Vraag informatie op

Strandzuid

 

 

Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark ligt Strandzuid, al vijf jaar het meest bruisende stadsstrand van Nederland en bij uitstek de hotste locatie voor zomerse feesten en evenementen.

Begin 2017 is Strandzuid heropend met een vast complex na een volledige transformatie. Het concept onderscheidt zich van de andere stadsstranden door de perfecte mix van business en leisure. In het restaurant en het terras, dat aan het water is gelegen, kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel met kleine of grote groepen.

Strandzuid biedt diverse flexibele binnen en - buiten ruimtes geschikt voor elk type evenement, zoals een feest, bruiloft, presentatie of brainstorm. Stranzuid is het hele jaar open. 

Zuidpool

Vanaf oktober tot en met maart is Amsterdams stadstrand gesloten voor publiek en enkel als winterse evenementenlocatie voor besloten feesten te bezoeken. Kerstdiner, nieuwjaarsborrel of lezing? Welkom op de Zuidpool.

Met de transformatie van stadsstrand Strandzuid kreeg ook winterlocatie Zuidpool dit jaar een compleet nieuw uiterlijk. Het nieuwe Zuidpool bestaat uit drie verschillende ruimtes met capaciteit vanaf 50 tot 500 personen: The Mountain House, The Ski Hut en The Winter House. Ook is Zuidpool in zijn geheel af te huren voor events tot wel 2000 personen. De zomerse boulevard en het tropische interieur die Amsterdamse zonaanbidders dit voorjaar voor het eerst ontdekte, transformeren tot een knusse plek met dekentjes, winterse decoraties en glinsterende kerstlichtjes. Omdat geen evenement hetzelfde, is Zuidpool tot ieder detail te personaliseren. Van drank tot decoratie.

Activiteiten

Strandzuid bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Strandpaviljoens, Trouwlocaties, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Klantendag, Ontvangsten, Personeelsfeest, Trouwfeest.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x