EvenementOrganiseren.nl

The Hague Conference Centre deelt 3 tips voor het uitnodigingstraject

Het uitnodigingstraject van jouw event is van groot belang voor het laten slagen van jouw evenement. Madelon van The Hague Conference Centre deelt 3 tips om slim en effectief om te gaan met het uitnodigingstraject van jouw event.

De tips van Madelon van The Hague Conference Centre horen bij een serie van tips die gedeeld worden door de experts van de verschillende samenwerkende locaties van The Hague Venues

"Het event valt of staat met de juiste mensen naar het evenement te krijgen. Daarvoor is het voortraject en uitnodigingstraject uiterst belangrijk. Dat begint met een bestand van mensen die jij wilt ontvangen."

3 tips voor het uitnodigingstraject van jouw evenement:

1. Zorg voor een goed uitziend uitnodigingstraject: zoals een mooi ontworpen nieuwsbrief, social media berichten en een congres/event website waarop mensen zich eenvoudig kunnen inschrijven en waar continu updates te zien zijn.

2. Maak het eenvoudig. Houd het kort en krachtig maar bied wel de kans om eenvoudig meer te weten te komen over de inhoud van het event.

3. Heb je de telefoonnummers van jouw potentiele gasten, denk dan ook eens aan videoboodschap in whatsapp, dat werkt heel goed.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x