EvenementOrganiseren.nl

Ter inspiratie: de beste beurs van Nederland

Wat is er nou mooier dan als organisator van een evenement, congres of beurs inspiratie op te doen middels de beste events van Nederland en Europa. EvenementOrganiseren.nl publiceert dan ook regelmatig winnaars van de Gouden Giraffe (Nederlandse award voor eventmarketing en live communicatie) en European Best Event Awards

WINNAAR: INNOVATION EXPO

Opdrachtgever:  Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Bureau: EventConsortium

Uit het juryrapport: Good old medium beurs omgetoverd in een festivalachtig en laagdrempelig concept, waardoor publiek en experts echt met elkaar in contact kwamen en mede door de samenwerking van 5 verschillende bureaus een grote impact bloot werd gelegd.

Daarbij had deze beurs een groot aantal beleveniselementen en was de beurs, half buiten, half binnen en dan ook nog eens terwijl de bouw druk gaande was, met Virtual Reality, laagdrempelige contacten tussen experts/autoriteiten en bezoekers. Een beurs vol beleving dus.

Hoofddoelstelling:      
Innovation Expo heeft als doel innovatie te versnellen en economische groei en kwaliteit van leven te doen groeien. De Innovatie Expo verbindt en inspireert (toekomstige) initiators van innovatie. Het geeft een podium aan concrete projecten die bijdrage aan slimme, duurzame en sociale steden van de toekomst. Het verbindt de verschillende sectoren aan elkaar en verbindt de publieke en private sector.

Effect:                       
Onder meer 60% meer bezoekers. 5 live ondertekende Green Deals.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x