EvenementOrganiseren.nl

InPrintMatter We Blow Up Visuals!

InPrintMatter BV

Vraag informatie op

InPrintMatter BV

 

Er bestaat geen tweede kans voor een eerste indruk. Het is van belang dat uw marketingcommunicatie & promotie materialen tot in de puntjes verzorgd zijn. Of het nu gaat om beursstands, banners, prints op wanden, spandoeken, inflatables of indrukwekkende 2D of 3D productvergrotingen voor uw bedrijfspresentatie.

InPrintMatter denkt vanuit de invulling voor uw vraagstuk en niet in middelen / producten. Door onze jarenlange ervaring, opgedaan binnen de marketing afdelingen van grote bedrijven en reclamebureaus, weten wij wat belangrijk is in het proces. Door goed advies en het selecteren en aanbieden van de juiste producten maken wij het onderscheid.

Displays of 3D BlowUps maken voor tentoonstellingen of beurzen? XL prints printen? InPrintMatter produceert prachtige groot-formaat XL prints en opblaasbare inflatable productvergrotingen op elk denkbaar formaat en elke gewenste tweedimensionale of driedimensionale vorm. Hiervoor gebruiken wij state of the art groot-formaat inkjetprinters naaimachines en lasmachines. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

InPrintMatter is het ideale partner & productiebedrijf voor groot formaat printen en productie van Blow Ups. Wij leveren spandoeken, reclameborden, wanddecoraties, billboards, blowups, promotie artikelen & inflatables, voor zowel binnen- als buiten. Wij leveren wereldwijd en met elke vervoersmethode, snel en vakkundig.

 

 

 

 

Activiteiten

InPrintMatter BV bevindt zich in de rubrieken Marketing & Promotie, Promotionele artikelen, Bedrijfsfeest, Beurs, Opening, Personeelsfeest, Productpresentatie, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x