EvenementOrganiseren.nl

Teambuilding creëer je zo: 5 tips voor uw bedrijfsuitje

Een waardevol moment voor uw medewerkers: het halfjaarlijkse teamuitje. In dit artikel laten we een evenementenlocatie met meer dan 100+ geschikte teambuildingsactiviteiten aan het woord. Wat zijn de tips en waar moet je aan denken?


Shared Events!

Beschik je over een niet al te hoog budget maar wil je wel je medewerkers een leuke dag aanbieden? Denk dan eens aan een shared event! Hierbij zullen meerdere bedrijven gebruik maken van wat wij op locatie klaar hebben staan. Hierdoor kunnen wij veel aanbieden voor een lagere prijs. 22 september organiseren wij onze eerste shared event: Vollof Festival! Een dag waar je van al onze activiteiten gebruik kunt maken (Wipeout, Escape Room, TukTuk rijden, Tokkelen en ga zo maar door) en er is onbeperkt eten en drinken aanwezig. Het evenement wordt afgesloten met een leuke live act!

 

Festivalisering

Deze trend van uitgaan zet nu door vanuit de jongere leeftijdsgroep naar de personeelsuitjesmarkt. Heel leuk en helemaal omdat wij er de locatie (27 hectare) voor hebben en de invulling. In de opzet die wij met VolLOF hebben gemaakt staat alles wat wij hebben ter beschikking voor bezoekers én nog wat meer!


bedrijfsuitje teamuitje festival

 

Virtual Reality

We houden dit al jaren in de gaten en het heeft nu de kwaliteit bereikt die inzetbaar is naar onze mening. Dit doen wij dan ook gelijk en per 1 oktober kan men bij ons Virtual Reality Dining boeken. Een moorddiner wat je virtueel tijdens het eten oplost!

 

Experiences

Men zoekt niet meer op ‘bedrijfsuitje’ of ‘personeelsfeest’ maar naar woorden, zinnen en termen die ze van andere hebben gehoord. Het is ‘all about sharing and caring’. Niet het verhaal van de aanbieder wordt gehoord, maar naar degene die al geweest zijn. Reviews, recensies en vooral experiences.

 

Event op maat

Wil je net even iets anders voor je groep? Geef dat dan gerust aan. Naast onze pakketten bieden wij ook voldoende ruimte om iets unieks te organiseren. Niks is te gek en wij denken graag met de klant mee.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x