EvenementOrganiseren.nl

Kasteel Rijnhuizen

Kasteel Rijnhuizen

Vraag informatie op

Kasteel Rijnhuizen

Op slechts 5 minuten van de A12 bevindt zich een groen landgoed met twee moderne koetshuizen, een historisch kasteel met slotgracht en een intieme Theekoepel aan het water van de Jutphaas.

De opwinding is voelbaar als je arriveert over de lange oprijlaan en onze parkeerplaats passeert. De historie van het kasteel en de naastgelegen Koetshuizen brengen je direct in een andere wereld. Een unieke locatie waar groen en historie samenkomen.

Wanneer je over de binnenplaats wandelt en op ontdekking gaat, is er een magische tuin vol te gekke plekken voor jouw evenement. Van borrel tot feest en van diner tot festival.

Op het landgoed staat een monumentaal Kasteel dat dateert uit 1200 en een rijke geschiedenis kent. De zalen in het Kasteel beschikken over prachtige historische details en hebben uitzicht op het groene landgoed. Een uniek decor voor vergaderingen, diners of events.

Onze vergaderruimtes bevinden zich in de eeuwenoude koetshuizen en zijn uitgerust met moderne faciliteiten en een comfortabele setting. Geniet tijdens de pauze van een wandeling en laat je inspireren door al het natuurlijk schoon.

Of stap op een bootje en maak een ontspannen tocht over het water van de Jutphaas. Ons culinaire team bereidt de lekkerste lokale gerechten en ons hospitality team zorgt dat het je gasten aan niets ontbreekt.

‘Ontdek het zelf en ervaar de unieke combinatie van geschiedenis, groen, moderne faciliteiten en uitstekende service.’

 

Activiteiten

Kasteel Rijnhuizen bevindt zich in de rubrieken Kastelen, land- en herenhuizen, Bedrijfsfeest, Duurzaamheid, Jubileumviering, Presentatie, Seminar, Spel en ontspanning, Bedrijfsuitje, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x