EvenementOrganiseren.nl

Op zoek naar een nieuwe evenementenlocatie?

Een nieuwe evenementenlocatie, voor veel opdrachtgevers van evenementen, een aantrekkelijk vooruitzicht. Want de verrassing is groot, iets onbekends, iets nieuws. EvenementOrganiseren.nl zet de nieuwste én vernieuwde evenementenlocaties op een rij:

Blue Rhapsody

Eventrederij 'Constant in Beweging' bouwt momenteel aan de Blue Rhapsody, het schip dat speciaal en uitsluitend voor evenementen zal worden gebruikt. Het schip wordt groots, modern, luxe en verleidelijk met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen. Een exclusieve productlancering, galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 personen: Blue Rhapsody biedt een breed scala aan mogelijkheden. Met zijn 85 meter lang en 11.45 breed zal het schip dé locatie voor varende evenementen worden in Nederland, Belgie en Duitsland!
Meer informatie

Kameryck
In februari 2019 is evenementenlocatie Kameryck, gelegen in een groene omgeving aan de A12, een congreslocatie rijker. De locatie zal worden uitgebreid met een accommodatie voor congressen met een capaciteit tot 400 personen plenair (12 subzalen). De capaciteit voor feesten en evenementen ligt op ruim 850 personen. Naast moderne AV en grote presentatiewanden is er ook nog het grote buitenterrein voor sport- en spel mogelijkheden én een groepsaccommodatie met 17 nostalgische veldhuisjes.
Meer informatie

Gooiland

Rijksmonument en evenementenlocatie Gooiland werkt hard aan haar nieuwe identiteit. Zo wordt het pand in ere hersteld en wordt de uitstraling hiervan verweven in de zalen. En dat heeft geresulteerd in drie nieuwe subruimtes, geheel in stijl van het hotel en de identiteit van het pand: licht, ruimte, een luxe uitstraling met bijzonder vormen. In augustus worden ook het Grand Café en de Foyer vernieuwd. Laat je verrassen door deze evenementenlocatie, met 17 ruimtes en een nieuw design, tot 2200 personen.
Meer informatie

Claus Park Collection

Deze eventlocatie, bestaande uit Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa's Beach House, biedt sinds kort twee nieuwe evenementenzalen. The Farmhouse, geschikt voor 150 personen, is een karakteristieke ruimte met een grote openhaard en directe toegang tot het landelijke en idylische terras. IJzeren Frits is een multifunctionele vergader- en workshopruimte tot 50 personen. Ook ideaal voor presentaties, gezellige borrels, trainingen en private diners.
Meer informatie

Soho House Amsterdam

Soho House, de bekende hotelketen en membersclub voor mensen die werkzaam zijn in de film, media en creatieve industrie, opent in juli haar deuren aan de spuistraat in Amsterdam. De centrale clubruimte heeft de sfeer van een hotel lobby en is de plek waar leden zich vergaderen, werken en elkaar ontmoeten. Naast de 79 luxe hotelkamers biedt Soho House Amsterdam een fitnessruimte, kleine filmzaal, bibliotheek, dakterras, Spa & Wellness en twee restaurants voor o.a. evenementen.
Meer informatie

Nieuwe ontwikkeling evenementenlocaties
Naast de nieuwste en vernieuwde evenementenlocaties is er ook nog een andere ontwikkeling gaande. Namelijk die van circulair en zelfvoorzienend. Bij deze evenementenlocaties wordt zo weinig mogelijk verspilt en vervuilt; eventuele reststoffen worden hergebruikt.

Floating Farm Rotterdam:
Een circulair en zelfvoorzienende drijvende event- en vergaderboerderij waar d.m.v. zonnepanelen, regenwater opvangsystemen, melkrobots en LED gras productie, op een duurzame manier zuivel wordt geproduceerd. Daarnaast zal deze locatie dienen als educatiecentrum en een plek waar bijeenkomsten en vergaderingen worden georganiseerd.

QO Hotel Amsterdam:
Dit is een letterlijk levend hotel met een innovatieve gevel, waarbij de bewegende panelen aan de buitenzijde voorzien zijn van een energieopslagsysteem. Door slimme technieken van natuurlijk daglicht is er daarnaast minimale electrische verlichting nodig. Op het dak bevindt zich nog een hightech kas waar een groot deel van de benodigdheden voor de restaurants worden gekweekt.

Aviodome
Eén van de meest iconische koepels van Nederland krijgt een tweede leven. Het gebouw zal straks beschikken over een grote plenaire zaal tot 1.000 personen, 16 subzalen en moderne horecafaciliteiten. Naast het hergebruik van materialen wordt ook ingezet op energiebesparende maatregelen.

Meer weten? Lees dan hier het volledige artikel.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x