EvenementOrganiseren.nl

Evenementenlocatie op het water

Oceandiva

Vraag informatie op

Oceandiva

Ervaar de vrijheid van het water en tegelijk de bruisende energie van de stad. Het blanco canvas van de schepen vraagt om de meest creatieve ideeën; de mogelijkheden zijn hierdoor eindeloos. Met een capaciteit van 100 tot 1500 gasten aan boord biedt Oceandiva dé plek voor een onvergetelijk zakelijk evenement in Nederland, België, Duitsland en Londen.

Waar de Oceandiva Futura beschikt over drie verschillende levels met panoramisch uitzicht over de omgeving dankzij de grote raampartijen, beschikt de Oceandiva Original als eyecatcher over een vijf meter hoge ‘black box’ met vide. Beiden ideaal voor een event volledig op maat in Nederland, België en Duitsland. Op de Londense Theems ligt het eerste CO2-neutrale evenementenschip ter wereld: de Oceandiva London.

De moderne, warm ogende ruimtes van de Oceandiva schepen dienen als een blanco canvas. Dit maakt dat events volledig aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant, qua uitstraling, inrichting en branding. Bij Oceandiva ga je voor een compleet tailor-made event!

De multifunctionele ruimtes zijn geschikt voor allerlei typen events. Denk aan een roadshow, productlancering, brand event, autolancering, een diner met uitzicht over de skyline van de stad, een modeshow inclusief catwalk of een zomerfestival waarbij ook de kade wordt benut.

Bij Oceandiva denken we graag proactief met onze opdrachtgevers mee en durven we kritisch te zijn voor het beste resultaat en hoog serviceniveau. Met als resultaat dat onze opdrachtgevers het een verademing vinden om als gast te kunnen genieten van hun eigen evenement.

De evenementenschepen van Oceandiva zijn uitsluitend inzetbaar voor corporate events, niet voor privé-evenementen.

 

 

 

 

 

                  

Activiteiten

Oceandiva bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Schepen en rederijen, Congres / Seminar, Jubileumviering, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Bedrijfsuitje, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x