EvenementOrganiseren.nl

Incentive organiseren? 5 Winterse hoteltips in Zwitserland

Door Switzerland Convention & Incentive Bureau
Direct aan de piste of rustig aan de rand van het bos? Na het skiën de spa in of toch liever genieten van privacy in een hotelkamers met open haard? Switzerland Convention & Incentive Bureau heeft 5 hoteltips op een rij gezet.

Een incentive ook wel stimulans, aansporing, prikkel, drijfveer, motief is een beloning in de vorm van een goed of dienst voor een specifieke prestatie.  Heeft u een reden om uw personeel of uw klanten een beloning te geven? Dan is het organiseren van een incentive naast een waardevolle herinnering ook een waardevolle manier om verbinding te creëren. Switzerland Convention & Incentives zien al jaren het positieve effect van incentives. Zij delen met u 5 ultieme incentive-locaties in Zwitserland.

 

1. Ski-in-ski-out-hotels: direct op de piste

Voor de echte skifan geldt: hoe korter de weg van het bed naar de piste, hoe meer plezier van het skiën. Hierbij een selectie van 57 hotels die vlakbij of aan de skipistes liggen. Van eenvoudig en authentiek tot zeer luxueus: voor elk type wintersporter is er een geschikt adres bij.

Meer informatie

2. Winterse warmte: hotelkamer met open haard

Sfeervol, verwarmend en ontspannend: een knappend haardvuur maakt zelfs de koudste winterdagen aangenaam. In veel Zwitserse hotels prijkt een open haard in de lobby, maar soms zoeken gasten iets meer privacy. Speciaal voor hen hebben we negen hotels op een rij gezet, waar gasten ook op de kamer van een intiem haardvuur genieten.

Meer informatie

3. Verbluffend uitzicht vanuit bad in deze 9 hotels

Vanuit een warm bad genieten van het uitzicht op de Matterhorn, het Vierwoudstedenmeer of de Jungfrau: wie in deze hotels verblijft, weet zeker dat het uitzicht vanuit de badkamer verbluffend is. Badderen was nog nooit zo inspirerend.

Meer informatie

4. De beste winterse hide-aways in Zwitserland

Hoog boven in de bergen of vlakbij het bos: wie een verblijf boekt in een Zwitserse 'hide-away', weet dat de natuur op een steenworp afstand ligt. Gasten gaan naar deze hotels om tot rust te komen en om te genieten van de winterse omgeving.

Meer informatie

5. Ski-out Spa-in-hotels: direct de spa in

Na een lange dag in de sneeuw is er niets zo verkwikkend als warm water of stoom om je lichaam en ziel tot rust te brengen. Openluchtbad of privéwellness met panorama: acht mooie wellnessoases in de Zwitserse bergen op een rijtje. Ze liggen vaak maar een paar passen verwijderd van het eind van de piste.

Meer informatie

© Zwitserland Toerisme

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x