EvenementOrganiseren.nl

Zwitserland Meetings

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Vraag informatie op

Switzerland Convention & Incentive Bureau

 

Zwitserland is het land van de contrasten en diversiteit. Bergen, meren, lieflijke steden, het goed georganiseerde openbaar vervoer maken het verblijf aangenaam en bijzonder. Laat je inspireren in de Zwitserse bergen.

Onder de noemer Swiss Convention Centres zijn de tien grootste en meest belangrijkste congrescentra in Zwitserland verzameld. Al deze congrescentra hebben tenminste 1.000 m2 tentoonstellingsruimte en kunnen elk 1.000 deelnemers en in sommige gevallen zelfs 5.000 deelnemers verwelkomen.

Switzerland Convention & Incentive Bureau (SCIB) is de overkoepelende organisatie, die Zwitserland promoot als bestemming voor meetings, incentives, congressen en evenementen. SCIB geeft onafhankelijk advies over de bestemmingen en helpt bij de organisatie van een meeting of incentive en bij het opvragen van offertes. Deze diensten zijn kosteloos en vrijblijvend.

 

 

Activiteiten

Switzerland Convention & Incentive Bureau bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Incentivebureaus, Incentive, Sportief actief, Outdoor, Buitenlandse locaties / MICE.

Locatie/omgeving


Uitstraling & sfeer

  • Hip / Modern
  • Historisch
  • Landelijk
  • Romantisch
  • Zakelijk

Berichten van Switzerland Convention & Incentive Bureau

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x