EvenementOrganiseren.nl

Ga je naar The Next Event of de Nieuwjaarsborrel?

Of allebei? Op woensdag 17 januari 2024 is namelijk The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag. The Next Event is in alles een bijzonder evenement: niet alleen staan er tientallen woonkamers op de kennisvloer waar experts uit de branche hun kennis op onderwerp delen en zijn er diverse masterclasses over digitalisering, verduurzaming, event ROI en algemene topics over het organiseren van evenementen, maar ook is de bezoekersgroep louter opdrachtgevers en bureaus.

Daarmee houdt The Next Event vast aan kwaliteit boven kwantiteit. Voor de bezoeker, de opdrachtgever van evenementen binnen een bedrijf, organisatie, merk of overheid, haal je in 1 dag bakken aan kennis en inspiratie op. Voor de branche zelf is het de kans om door kennis en expertise te delen in contact te komen met potentiele nieuwe opdrachtgevers. Win-win, zonder dat je 5000 pennen op een beursvloer weg hoeft te geven. Kortom, hier moet jij als opdrachtgever bij zijn.

Maar het wordt dit jaar nog interessanter, want ook dé nieuwjaarsborrel voor de complete eventbranche sluit zich aan. TAKE OFF 24, zoals de nieuwjaarsborrel heet, vindt plaats direct na afloop van The Next Event, eveneens in de Fokker Terminal. TAKE OFF 24 wordt mogelijk gemaakt dankzij Fokker Terminal, Mood4Food, AVEQ en EventBranche.nl.

Welke optie kies jij voor 17 januari 2024:

  • The Next Event als bezoeker?

Ben je opdrachtgever van events binnen jouw bedrijf, merke of organisatie?

>> Meer info over The Next Event / Zet je zelf direct op de gastenlijst

 

  • The Next Event als kennisdeler?

Ben je eventexpert en wil je jouw kennisdelen aan de opdrachtgevers?

>> Bekijk de mogelijheden voor kennissessies

 

  • De nieuwjaarsborrel: TAKE OFF 24

Wil je graag komen proosten op 2024 en genieten van een topnetwerk, een prachtlocatie, heerlijke catering?

>> Inschrijven

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x