EvenementOrganiseren.nl

Hier moet je bij zijn: The Next Event kennissessies en masterclasses

Op woensdag 17 januari 2024 is namelijk The Next Event in de Fokker Terminal in Den Haag. The Next Event is in alles een bijzonder evenement: niet alleen staan er tientallen woonkamers op de kennisvloer waar experts uit de branche hun kennis op onderwerp delen en zijn er diverse masterclasses over digitalisering, verduurzaming, event ROI en algemene topics over het organiseren van evenementen, maar ook is de bezoekersgroep louter opdrachtgevers en bureaus.

Daarmee houdt The Next Event vast aan kwaliteit boven kwantiteit. Voor de bezoeker, de opdrachtgever van evenementen binnen een bedrijf, organisatie, merk of overheid, haal je in 1 dag bakken aan kennis en inspiratie op. Voor de branche zelf is het de kans om door kennis en expertise te delen in contact te komen met potentiele nieuwe opdrachtgevers. Win-win, zonder dat je 5000 pennen op een beursvloer weg hoeft te geven. Kortom, hier moet jij als opdrachtgever bij zijn.

The Next Event bezoeken?
Ben je opdrachtgever van events binnen jouw bedrijf, merke of organisatie?
>> Meer info over The Next Event / Zet je zelf direct op de gastenlijst

Dit is alleen al het overzicht van de masterclassses:

Bezoekers op de gastenlijst van The Next Event stellen hun eigen programma samen. Binnenkort kunnen zij voor zowel de kennissessies op de vloer als de masterclasses stoelen reserveren. Voor nu, ben je opdrachtgever en wil je er bij zijn? Dat kan nog. Zeker nu je weet dat deze onderwerpen terug komen in de masterclasses:

1. ISO 20121: duurzame events certificering (KIWA)

Organiseer met oog voor milieu, sociale en economische effecten.

Elk evenement heeft ecologische, economische en sociale impact en consequenties voor leefomgeving en milieu. Bij een duurzaam georganiseerd evenement worden kosten en milieu gespaard, ontstaat minder afval en wordt de uitstoot van CO2 en andere schadelijke stoffen beperkt. Door planning en werkprocessen te optimaliseren volgens de ISO 20121 norm, kunnen organisatoren van evenementen en hun stakeholders stappen zetten in belangrijke duurzaamheidskwesties als de locatiekeuze, licht en geluid, transportmiddelen, pyrotechniek, recycling, catering, etc. Kiwa geeft uitleg over het ontstaan van de norm, wat er in de basis verwacht wordt en vooral ook wat het oplevert: Evenementen die ook in de toekomst gewenst blijven en steeds beter door de bezoeker worden gewaardeerd.

Expert: KIWA 


2. AI en Events:
- Basic
- Advanced

Hoe kan ik met AI mijn evenement nog beter maken (Basic)
Deze masterclass neemt je mee in wereld van Artificial Intelligence (AI). Wat kun jij er mee? Hoe versterken AI toepassingen, toosl en oplossingen mijn evenement. Boris van Ast is AI en marketingexpert bij Metis Digital en behoort zelf tot 'the next generation'. Hij maakt AI toegankelijk, deelt tips, inzichten en laat zien hoe je in de praktijk op eenvoudige manier grote stappen kunt zetten met AI. 'Voor organisatoren en opdrachtgevers van evenementen is er een wereld te winnen met AI. Ik neem je graag aan de hand."

De kracht van AI voor eventmarketing of live communicatie strategie (Advanced)
Weet je al het één en ander over AI? Ken je al wat tools en toepassingen, dan is deze masterclass iets voor jou. Boris van Ast, AI en marketingexpert, gaat een stap verder dan de basiskennis en laat zien hoe slimme AI gedreven oplossingen niet alleen jouw werk en eventmanagementtaken beter en efficientere maken, maar komt ook met tools en voorbeelden hoe AI jouw eventmarketing- en live communicatie strategie versterken.

Expert: METIS Digital / Boris van Ast

3. Event Communities: hoe wordt mijn event een always on community
Een masterclass over Event Communities, waarbij je boven je eigen product gaat hangen en kijkt naar hoe je vanuit een always on gedachte, slimme inzet van live en online tot heuse communities komt ipv ticketverkoop... Hoe wordt jouw gastenlijst een community? Hoe pak je dat strategisch aan en hoe gebruik je bijvoorbeeld de waardevolle data van bezoekers?

Expert: Krowden

4. Eventregie: hoe, wat, waarom?

Masterclass evenementenregie (advanced) 
Afgelopen jaar was René Pouwelse onder meer de regisseur van de Gouden Giraffe Event Awards in de Theaterhangaar. Met zijn lange en diverse staat van dienst is hij dé eventregisseur die je in een half uur tijd mee kan nemen de perfect regie van jouw event. Wat moet je wel en niet doen? Waar moet je aan denken? Hoe zorgt een regisseur voor next level events? En welke tips, do's en don'ts kun jij als ervaren eventorganistor meenemen voor jouw next event? 

Expert: Rene Pouwelse Advies Regie Productie


5. Evenemententechniek: tips, do's en don'ts

25 tips in 25 minuten voor de techniek op jouw evenement (basic)
René Pouwelse is niet alleen zeer ervaren als eventregisseur en een echte expert op het gebied van evenemententechniek, hij is ook nog eens gepokt en gemazeld aan bureauzijde. Dat maakt van René niet alleen de ideale adviseur, maar ook de perfecte masterclass. In deze sessie behandeld René 25 evenemententechniek tips in 25 minuten.

Expert: Rene Pouwelse Advies Regie Productie


6. Diverse Learn from the Best sessies
(award winnende events, relatiemarketing, eventdesign)

7. Event ROI: de workshop

8. Topic based netwerken
 

The Next Event bezoeken?
Ben je opdrachtgever van events binnen jouw bedrijf, merke of organisatie?
>> Meer info over The Next Event / Zet je zelf direct op de gastenlijst

Maar het wordt dit jaar nog interessanter, want ook dé nieuwjaarsborrel voor de complete eventbranche sluit zich aan. TAKE OFF 24, zoals de nieuwjaarsborrel heet, vindt plaats direct na afloop van The Next Event, eveneens in de Fokker Terminal. TAKE OFF 24 wordt mogelijk gemaakt dankzij Fokker Terminal, Mood4Food, AVEQ en EventBranche.nl.

Welke optie kies jij voor 17 januari 2024:

  • The Next Event als bezoeker?

Ben je opdrachtgever van events binnen jouw bedrijf, merke of organisatie?

>> Meer info over The Next Event / Zet je zelf direct op de gastenlijst

 

  • The Next Event als kennisdeler?

Ben je eventexpert en wil je jouw kennisdelen aan de opdrachtgevers?

>> Bekijk de mogelijheden voor kennissessies

 

  • De nieuwjaarsborrel: TAKE OFF 24

Wil je graag komen proosten op 2024 en genieten van een topnetwerk, een prachtlocatie, heerlijke catering?

>> Inschrijven

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x