EvenementOrganiseren.nl

EVENTCASE: Het grootste effect van 1 klein lampje

Tijdens het Duitse e-sport evenement kleuren de armbandjes van CrowdLED de ruimte door 14.000 toeschouwers. Tijdens het ESL Cologne Kampioenschap werden de CrowdLED LED polsbandjes gebruikt om een lichtshow te creëren op basis van ingame triggers en integratie met de lichtshow. Hierdoor werden de 14000 toeschouwers verbaasd en gemaakt tot een onvergetelijke 4D lichtshow.

 


CS:GO is een video game met meer dan 300.000 maandelijkse spelers en miljoenen streams online. Deze shooter laat spelers in teams tegen elkaar spelen en is erg populair in de game scene. ESL organiseerde een groots kampioenschap CS:GO in de Lanxess Arena in Duitsland dat drie dagen duurde met 14000 bezoekers en 350.000+ online streams.

Tijdens dit evenement zijn de LED armbandjes van CrowdLED in grote getalen gebruikt. Doordat de start-up de mogelijkheid biedt het product te customizen, konden zij de LED bandjes laten opkleuren door ingame acties. Bij onder andere wins, kills en bom plantingen lichtte het gehele publiek op door middel van de polsbandjes.


Sponsor activatie Vodafone
Bij dit evenement werden de op afstand bestuurbare CrowdLED bandjes mede mogelijk gemaakt door de sponsor Vodafone. Alle bandjes werden voorzien van het welbekende rode logo. De telecommunicatie gigant heeft door middel van deze lichtshow een bijzondere activatie, Vodafone lights up Cologne, neergezet. Zo hebben ze onder andere een give away gedaan door de bandjes uit te schakelen tot er nog 10 uitgelichte winnaars overbleven.

Meer informatie
CrowdLED helpt event professionals onvergetelijke events neer te zetten. Concerten, plenaire sessies, beurzen of (E)sport evenementen, zolang het doel is een blijvende herinnering achter te laten kan het in Utrecht gevestigde bedrijf je helpen. Benieuwd geraakt naar wat CrowdLED voor jou event kan beteken? Stuur de kleurrijke jongens een mail op info@crowdled.net 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x