EvenementOrganiseren.nl

Alles op het gebied van beeld, licht en geluid

AVEX B.V.

Vraag informatie op

AVEX B.V.

 

Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen voor evenementen. Het is onze missie om onze klanten effectiever te laten communiceren door het inzetten van audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen dienen te voldoen aan de verwachting van onze klant of deze te overtreffen.

Van kleine tot grote en van eenvoudige tot complexe evenementen. Als geen ander weten we hoe wij uw boodschap over kunnen brengen en hoe wij uw bedrijf op de voorgrond kunnen zetten. 

Bij AVEX Event Facilities kunt u terecht voor de huur van audiovisuele middelen, de plaatsing en bediening ervan en desgewenst zelfs voor de totale coördinatie en realisatie van het evenement. En dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook kunnen wij voorzien in de aankleding en inrichting om uw evenement de uitstraling te geven die het nodig heeft.

Wij beschouwen onszelf als de ‘stille kracht’ achter ieder professioneel evenement. Onze medewerkers zijn nadrukkelijk aanwezig in de voorbereidingsfase. Spreken zaken met u door en stemmen deze nauwkeurig met u af. Om tijdens uw evenement, presentatie of feest uit beeld te verdwijnen en te zorgen dat u, uw organisatie, informatie of artiesten centraal staan.

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

AVEX B.V. bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele diensten, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Ontvangsten, Persconferentie, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van AVEX B.V.

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x