EvenementOrganiseren.nl

Event inspiratie: Vergaap je aan de ultieme combinatie van eventcatering en eventdecoratie

INSPIRATIE: In dit tijdperk kan je voor je evenement wereldwijd inspiratie opdoen. Van EvenementOrganiseren.nl kwamen wij wel een heel mooi voorbeeld tegen van de combinatie decoratie en catering. Dit cafe in Australië is ontzettend populair en dat heeft een reden. Kijk even mee..

Het beeldmateriaal is afkomstig van het Instagram account van The Grounds of Alexandria. Een absolute aanrader om te volgen, althans dat vind de redactie van EvenementOrganiseren.nl Je kijkt je ogen uit. 

 

Thema's
 

Mary Poppins thema


Ter ere van de nieuwe film van Mary Poppins hebben zij niet alleen de locatie in dit thema gehuld, ook de catering kreeg een Mary Poppins-tintje. Detail, detail, detail.. 

Moederdag

Voor deze 'feestdag' werd de locatie omgetoverd tot een kleurrijk spektakel. Her en der werden spreuken opgehangen. Ze hebben roze, oranje en groen gebruikt als kleuren en dat is in alle elementen doorgevoerd.  


Het thema wordt doorgevoerd in de catering:


 

The Nutcracker

Voor de release van de Disney film The Nutcracker werd de locatie in een winters thema gehuld en dat leverde de mooiste plaatjes op. Een eventdecorateur heeft vaak de spullen voor dit soort thema's al in huis, op relatief simpele wijze kan dit op uw manier gebrand worden. 


To the moon & back

Een thema dat minder voor de hand ligt maar waar je met de decoratie, aankleding en catering alle kanten mee op kan. Zwart, donkerblauw gecombineerd met fel roze en paars. Bedenk zelf een thema of stem het thema af met uw eventdecorateur

  • Tip: betrek hen vroeg in het proces zodat zij u inspiratie kunnen bieden. Hun doen dit immers elke dag. Fotowaardige F&B

Naast de indrukwekkende dranklijst zien ook de gerechten er fantastisch uit. Maar wat het vooral 'fotowaardig' maakt zijn de kleurcombinaties. Aardse kleuren met sprankelende kleuren van vers fruit, bloemen en groenten. 
 

Groendecoratie 2.0 

Hangend groen, kleurpracht en overdaad, zo ziet dat er bij The Grounds uit. Dit is op elk evenement toe te passen. Lees voor ook:

Binnenkort meer inspiratie op EvenementOrganiseren.nl. 


 

 


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x