EvenementOrganiseren.nl

Evenement in corona-tijd? Deze producten en diensten maken het veilig

De drang om elkaar te ontmoeten is enorm. We willen zo graag. En het goede nieuws: het kan en het mag. Maar dan wel binnen de strikte regels van het RIVM en met als meetlat het protocol voor zakelijke bijeenkomsten. Om bezoekers op een prettige manier jouw event veilig te bezoeken en kennis en inspiratie op te doen, of zelfs elkaar te ontmoeten op afstand, zijn de volgende producten en diensten ideaal:

In het speciale online magazine over Crowd Control op en rond evenementen in de corona-tijd staat een aantal bedrijven en toeleveranciers centraal die speciaal aanbod hebben voor deze tijd. Doe er je voordeel mee, op weg naar een veilig, prettig en effectief evenement:

1,5 meter afstand: speels en energiek
Op zoek naar een spectaculaire manier om reclame te maken of de 1,5 meter boodschap over te brengen? Amigo Produkties heeft de oplossing: Sign Jugglers.

Ticketprovider Entranz verzorgt COVID-19 check
24 uur voor evenement een automatische check voor al jouw bezoekers: met Entranz regel je de ticketverkoop, toegangscontrole en COVID-check in 1.

Crowdmanagement in coronatijd
Om in de coronatijd evenementen te organiseren en bezoekers te ontvangen zijn er de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

Hoe maak je jouw eventregistratie corona-proof?
Met alle verplichtingen en richtlijnen die bij ieder evenement nu standaard zijn, zijn duidelijke communicatie en registratie, een soepele doorstroom, zo min mogelijk fysiek contact, hygiëne en veiligheid absolute voorwaarden. 

SCANmi: de gezondheidscheck bij binnenkomst
Met SCANmi wordt de gezondheidscheck bij binnenkomst van gasten en bezoekers nauwkeuriger, sneller en veiliger. De optische infraroodsensor meet de lichaamstemperatuur via het voorhoofd of de pols en toont deze direct op het LCD-scherm.

Intelligente schermen reguleren drukte
Met het nieuwe, in Nederland en België ontwikkelde, telsysteem CrowdAlert kunnen bedrijven, locaties en eventorganisatoren op een eenvoudige manier regelen dat er niet méér klanten of bezoekers dan toegestaan de winkel of het evenementen binnengaan en dat iedereen op veilige afstand van elkaar het 'event' kan bezoeken.

Hét toegangssysteem van de toekomst
Met de inzet van hét innovatieve all-in one toegangssysteem draagt u zorg voor optimale controle en maximale gastvrijheid voor een onbeperkt aantal bezoekers. Axxes Logic introduceert innovatieve toegangssystemen ‘Smart Entry Solutions’ voor praktisch iedere branche waar groepen bezoekers, klanten of medewerkers worden ontvangen.

Close app is marketingtool én crowd control ineen
Slechts een enkel bedrijf in de eventbranche lukt het om snel en efficiënt te schakelen, om het aanbod of de service aan te passen aan de crisissituatie. Close hoefde zichzelf niet opnieuw uit te vinden, de app die zich in de eventmarkt zette als online marketingplatform, is nu de oplossing voor crowd control ... tot in je broekzak.

Eenvoudig afstand houden met CrowdLED en CrowdRanger
CrowdLED komt met twee oplossingen die zorgen voor afstand en voor de doorstroming van bezoeker met een tijdslot. De CrowdRanger is een badge die rood oplicht wanneer 2 gasten niet genoeg afstand houden. Een CrowdTimer is een armband of keycord dat rood oplicht wanneer je tijd om is. 

Safety Check scant de lichaamstemperatuur van bezoekers en medewerkers
Door de komst van deze check is het mogelijk preventief te handelen door een temperatuurscan en door het geven van een tril en/of geluidssignaal bij een te grote nabijheid van andere mensen. Ook is in het geval van een besmetting door het corona virus de bron snel te achterhalen, zodat verdere besmetting voorkomen kan worden. 

VisitorControl: een veilig ontvangst van je gasten
Wil je jouw bezoekersflow beter onder controle hebben en beter kunnen doseren? VisitorControl helpt je hierbij. Zo regel je eenvoudig een maximumaantal gasten op je event of bijvoorbeeld je terras.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x