EvenementOrganiseren.nl

The Next Event 2020: tientallen kennissessies voor jouw volgende evenement

The Next Event komt er weer aan: op 17 november is het kennisevenement, alleen toegankelijk voor opdrachtgevers van evenementen, staat dit jaar in het teken van het thema Back to School. Met veel kennis, expertise, producten, services, maar vooral antwoorden voor jou als opdrachtgever van events. Er is een beperkt aantal plekken voor dit live event, dus maak gebruik van de voorinschrijving.

The Next Event is het kennisevenement voor opdrachtgevers. Dit jaar met als thema 'Back to school'. Want meer dan ooit moeten we bijleren, anders denken, anders organiseren en toch blijven varen op de ongekende impact van live communicatie en experience marketing.

The Next Event biedt daarom diverse sprekers en kennissessies met experts op zowel uitvoerend als strategisch niveau. Vanzelfsprekende wordt The Next Event ook volledig RIVM- en protocol-proof en dus is het DE dag waarop jij als opdrachtgever een enorme bagage nieuwe kennis en contacten mee kunt nemen:

- Sprekers en kennissessies met expertise over de:

  • Praktische kant van evemementen organiseren in en na COVID-19:
    RIVM-proof hygiene, crowd control en bijvoorbeeld online en hybride events, etc Naast 'plenaire' sessies boek je jouw eigen kennisprogramma met een aantal van de tientallen kennissessies:
RIVM-proof, online, 1,5 meter, crowd control en hygiëne

Maar dan de praktijk? Hoe moet dat toch allemaal? Ons vak heeft er zo maar opeens allemaal nieuwe aandachtsgebieden bij en dat leidt tot tientallen vragen. The Next Event gaat ze allemaal beantwoorden...

Of je nou wilt weten hoe je online of tijdens een hybride event tot de maximale impact komt; hoe je hygiëne kunt integreren in je eventconcept; hoe je tot de beste en meest prettige crowd control komt, hoe je nu om moet gaan met eventregistratie of hoe je binnen 1,5 meter afstand toch tot impact en effect kunt komen? Die vragen worden beantwoord door enkele tientallen branche-experts die in huiskamersetting bijna 1-op-1 hun kennis en expertise delen.

 

  • Strategische kant van live communicatie en experience marketing in en na COVID-19: New.Live
    Live, experience en events hebben in een paar jaar tijd hun plek verworven: van momenten naar strategische middelpunt van campagnes en marketing- en communicatiemixen. Ben jij op dat niveau met LIVE bezig? Volg dan het WHY-programma met kennis en expertise over de strategische inzet van events in de marketing- en communicatiemix:
De WHY-vraag duidt op de strategische inzet en de vragen en antwoorden die daar bij horen. In plenaire sessies nemen sprekers je mee de diepte in naar een nieuwe Live wereld:

New.Brand: A-merken over de inzet van experiences in deze tijd
 
New.Team / Community: hoe kan live communicatie juist nu zorgen voor teambuilding en/of het uitbreiden van jouw community? 

New.Impact: hoe kun je met de online, hybride en live oplossingen met restricties tot grote impact komen? 

New.Research: de presentatie van het onderzoek dat live communicatie en experience marketing in 1 klap boven alle andere middelen zet...


Alle kennis en content wordt gedeeld om jou straks als opdrachtgever weer kwalitatieve, veilige en impactvolle events te laten organiseren. In het voortraject stel je binnen jouw tijdslot je eigen kennisprogramma samen. Daarover later meer.

Nu al een plekje reserveren op de gastenlijst? Maak, ivm een strikt aantal maximum bezoekers, gebruik van de voorinschrijving. Daarbij krijg je bij aankoop van een ticket een tweede ticket gratis:

The Next Event 2020
Back to School
17 november, Beursfabriek Nieuwegein
Alleen toegankelijk voor opdrachtgevers (en bureaus)

RESERVEER NU: The Next Event Ticket: 195,- euro * / ** / ***

* bij iedere betaalde ticket, 1 ticket gratis voor een collega / relatie (eveneens opdrachtgever / bureau)

** zodra het kennisprogramma definitief bekend is, krijgen voorinschrijvers op basis van volgorde van binnekomst een link toegestuurd om jouw tickets aan te kopen. Pas na aankoop van de 1 + 1 ticket sta je definitief op de gastenlijst.

*** de voorinschrijving verplicht je tot niets. Let wel, de organisaties controleert of je tot de doelgroep behoort. Hierover krijg je bericht. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x