EvenementOrganiseren.nl

Europese eventbranche in gesprek: events na het virus

CONNECT SESSIE - Hoe ziet de evenementenbranche er na het virus uit? In deze paneldiscussie zijn een aantal professionals uit de Europese evenementenbranche met elkaar in gesprek om duiding te geven.

Panelists: Angeles Moreno (MPI Europe), Dagmara Chmielewska (SBE POLAND), Christian Seidenstücker (ILEA Europe), Richard Waddington (EMA UK)

Deze paneldiscussie gaat over het verkennen van alternatieven voor de huidige bedrijfsmodellen, post-Coronavirus. In onderstaande video wordt gedeeld:
Hoe bedrijven een nieuwe kijk kunnen krijgen op hoe ze hun bedrijfsmodellen beheren. Hebben ze bijvoorbeeld meer freelancers in dienst, houden ze meer vast personeel aan? Meer ideeën hoor je in onderstaande video:
 

 Host: 
James Morgan verkoopt en produceert evenementen sinds 1989. Hij is een senior docent evenementen aan de University of Westminster, Londen en de oprichter van Event Tech Lab, een partnerschapsgemeenschap voor start-ups van evenemententechnologie, ontwikkelaars, evenementprofessionals en investeerders. Hij is ook oprichter van het gedeelde crowdsourcingplatform SharedXP voor evenementen.


 NetworkTables Connect
Deze online community is opgericht door NetworkTables en EventBranche. Een online community met honderden kennissessies en een netwerk van 1000-en eventprofessionals en opdrachtgevers over de hele wereld. NetworkTables Connect (Online Community) biedt online keynotes, workshops, paneldiscussies, rondetafels en 1op1 sessies waar je in gesprek kan met een expert.

Zelf een sessie hosten? Dat kan. Klik op onderstaand logo om aan te melden voor de sessies of om zelf een sessie aan te maken.Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x