EvenementOrganiseren.nl

Eindelijk: dé online event-MOODBOARD-tool is live!

Door BloemBloem
Het is klaar met plakken, knippen en zoeken om tot de juiste sfeer en eventstyling te komen. De inrichting van iedere locatie voor jouw congres, feest of andere zakelijke bijeenkomst is nu zo gepiept! Het online event-MoodBoard is live en biedt iedere organisator van een evenement de kans om zijn of haar persoonlijke touch toe te voegen aan de kennis en inzichten van professionele eventstylisten en decorateurs.

Ontwerp eenvoudig online een eigen moodboard om jouw evenement van een persoonlijke en sfeervolle touch te voorzien. Laat je inspireren op het gebied van originele eventstyling; van een klassieke look tot aan de laatste trends. Jouw persoonlijke moodboard is de verbindende schakel tussen jouw eigen ideeën en ons creatieve team, laat het team van BloemBloem weten.

Ervaar direct het gemak en probeer nu direct het MoodBoard


Hoe het werkt
In het lookbook op de website kun je inspiratie opdoen uit een selectie van projecten. 'In de laatste jaren hebben wij meer dan tweeduizend uiteenlopende settingen gecreëerd op diverse locaties in de Benelux. Gebruik het lookbook om foto’s te selecteren die passen bij de uitstraling van jouw concept en verwerk deze in jouw moodboard! Onze specialisten brengen jouw evenement tot leven en op basis van een passende offerte richten we jouw event in.' 

Over ons
We beschikken over een eigen bloembinderij, lasserij, spuiterij en houtwerkplaats. Het creatieve team zorgt voor de conceptmatige inrichting van locaties en realiseert de werkelijkheid door het gebruik van decor en rekwisieten. Visuals van de locaties worden gemaakt in 2D en 3D.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x