EvenementOrganiseren.nl

Een zomers evenement? Vergeet de zonnebrand niet

Het is een soort traditie: voor de zomervakantie nog even een leuk zomers evenement voor collega's. Ga jij bezig met een zomers event vergeet dan niet jouw gasten te voorzien van een beetje zonnebrand, want niets zo vervelend als een 'natraject' van jouw evenement met verbrande huid...

Het is natuurlijk de eigen verantwoordelijkheid van jouw gast en uiteindelijk zelfs de eigen keuze, maar als organisator van een zomers evenement kan het een prettige service zijn om dit aan jouw gasten aan te bieden. Dat kan door wat zonnebrand flessen neer te zetten, maar het kan ook net iets slimmer. Zo zijn er mini flacons die je eventueel aan een keycord kunt hangen, zodat bezoekers bij binnenkomst allemaal over wat zonnebrand beschikken. Maar wie net een stapje verder wil en de zonnebrand aan wil bieden in de branding en de stijl van het evenement kan ook zonnebrand zuilen neerzetten:

Voor de BeachBrancheBarbecue 2023 bij Manta Beach in Scheveningen koos EventBranche.nl voor een samenwerking met Doseer en werden twee beschermingspunten neergezet:

"De beschermingspunten kunnen worden gepersonaliseerd door zuilen te voorzien van uw bedrijfslogo of reclame. Dit biedt u een unieke kans om uw bedrijf op een positieve manier te promoten en uw betrokkenheid bij de gezondheid en het welzijn van uw doelgroep te benadrukken. Daarnaast draagt het op maat maken van de zuilen bij aan een professionele uitstraling van uw bedrijf en evenement", aldus het team van Doseer.

Meer weten over de zonnebrand beschermingspunten? Neem contact op met Doseer:
info@doseer.nl of 0314-740320

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x