EvenementOrganiseren.nl

De 10 meest unieke activiteiten in Haarlem

Haarlem staat bekend als stad van kwaliteit, menselijke maat en diversiteit. Het is dé plek waar cultuurliefhebbers kunnen genieten van de 14 musea in de stad, bourgoniërs zich laven aan de grote hoeveelheid kwaliteitsrestaurants en shoppers volop genieten van de vele verborgen boetiekjes. Haarlem Convention Bureau, onderdeel van Haarlem Marketing, is de kracht achter de promotie van deze stad als bestemming voor zakelijke evenementen. Zij gaven ons de top 10 van meest unieke activiteiten in Haarlem:

1. Volg het bierproces van Jopenbier van vat tot fles in de Waarderpolder of geniet van een bierproeverij door een professionele biersommelier in de Jopenkerk.
2. Ontdek de prachtige monumenten, gezellige straatjes, half verborgen hofjes en kleurrijke winkeltjes met een professionele stadsgids.
3. Wijn en spijs proeverij in de ondergrondse wijnkelders van Okhuysen.
4. Per rondvaartboot of luxe sloep het Spaarne op; het leukste rondje van Haarlem!
5. Racen op het circuit in Zandvoort of teambuilding activiteiten op het Bloemendaalse strand.
6. Bezoek het beroemdste muziekcafé in Haarlem, Taverne de Waag. Nog steeds treden hier wekelijks muzikanten van over de hele wereld op.
7. Ontdek het oudste museum van Nederland, Teylers, die dit jaar in het teken van Leonardo D’Avinici staat. Ook te boeken als diner of congreslocatie.
8. Proef de Bourgondische sfeer in de 408 restaurants en lunchspots
9. Beleef een orgel concert in de Grote of St. Bavo, waar zelfs Mozart op gespeeld heeft in zijn tijd
10. Laat je ook inspireren door de schilderkunsten van Frans Hals, in het Frans Hals Museum. Overigens ook te boeken als dinerlocatie of voor recepties.

   

Fietstochten maken en varen over het Spaarne of liever focus tijdens een seminar of bijeenkomst? Een trip naar het brede zandstrand of laveren over pleinen om ’s avonds verrast te worden met een wijnarrangement in het centrum van de stad? Alles kan in Haarlem en dat bewijst het collectief; de verschillende partners van Haarlem Convention Bureau staan klaar om een onvergetelijk evenement te hosten in de mooiste stad van Nederland! Kijk voor meer informatie op www.haarlemconventionbureau.nl of neem contact op:

Suzanne Kakkos
Haarlem Convention Bureau
Grote Markt 2
2011 RD Haarlem
023 – 571 22 62
info@haarlemconventionbureau.nl
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x