EvenementOrganiseren.nl

5 tips voor de najaarshit: De Winter Barbecue

Door Grill`nSmoke BBQ Catering
Cateraar Grill'nSmoke barbecuet het hele jaar door. Dus ook als het buiten (wat) kouder is. De knusse ambiance in de wintertijd vinden zij fantastisch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een erwten- of bruine bonensoep die in een gietijzeren ketel boven een houtvuur wordt verwarmd?

De cateraar neemt een aantal vuurkorven of oliedrums mee. Vanaf fraaie houten barren worden de gerechten uitgeserveerd. Op XXL gestookte smokers.  
 

 1. Zorg voor minstens 2 vuurkorven. Het is lekker om je hieraan te kunnen warmen. Voldoende, droog hout is natuurlijk een vereiste!
   
 2. Pas je menu aan. In de winter scoort “stevige kost” als erwtensoep, grote(re) braadstukken, kalkoen of zelfs wildgerechten beter dan lichte gerechten als vis en groenten.
   
 3. Glühwein! Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk warm en als je een beetje handig bent, maak je ‘m zelf. Een alcoholvrij alternatief voor kids en non-alco’s is natuurlijk warme chocolademelk.
   
 4. Leuk: zet een kist/krat klaar voor je gasten met dekens, mutsen, handschoenen en dergelijken.
   
 5. Schoenen met rubber zolen. Zet deze tip ook in de uitnodiging aan je gasten, het zou jammer zijn als optrekkende kou je gasten te snel weer naar binnen stuurt.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x