EvenementOrganiseren.nl

Dé BBQ Cateraar van Nederland en Belgie

Grill`nSmoke BBQ Catering

Vraag informatie op

Grill`nSmoke BBQ Catering

Onze missie is simpel: Grill'nSmoke maakt de lekkerste gerechten, voor de leukste mensen, op de mooiste locaties.

Inmiddels hebben wij op 250+ bruiloften en 500+ bedrijfsfeesten voor vele 1000-en gasten een smaakvolle en originele BBQ-maaltijd verzorgt. Wij sparren graag met onze opdrachtgevers over hun gasten en de doelstelling, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat alle gasten met een blijvende herinnering naar huis gaan.

Door trouw te blijven aan onze kernwaarden blijft Grill’nSmoke toonaangevend in caterend Nederland:

-Duurzaam:

Bij alles wat wij kopen doen en durven overwegen wij of dit de meest duurzame oplossing is. Grill’nSmoke streeft ernaar haar footprint op onze aarde zo klein mogelijk te houden.

Grill’nSmoke is geen 13de in een dozijn cateraar en blijft verrassende cateringconcepten ontwikkelen, altijd vasthoudend aan haar kernwaarden. “Het gaat vanzelf, we kunnen er niks aan doen”.

-Puur:

Grill’nSmoke heeft korte lijnen van boer naar BBQ en staat voor bereiding van eerlijke ingrediënten, lokaal vlees en duurzame producten.

-Passie:

Wij houden van wat we doen en we doen waar we van houden: de lekkerste gerechten maken op de BBQ, voor de leukste mensen op de mooiste locaties.

-Professioneel:

BBQen is een vak! Grill’nSmoke investeert continu in haar mensen, materialen, producten, kennis en kunde. Wij beschikken over een goed geoutilleerd bedrijfspand, waar volgens HACCP normen gewerkt wordt.

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Grill`nSmoke BBQ Catering bevindt zich in de rubrieken Cateraar, Partycatering.

Locatie/omgeving


Berichten van Grill`nSmoke BBQ Catering

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x