EvenementOrganiseren.nl

Bloemenpark Appeltern, beleef de mooiste tuinen!

Bloemenpark Appeltern

Vraag informatie op

Bloemenpark Appeltern

Je kunt in het park naast vergaderen, ook een team uitje organiseren, een evenement voor de personeelsdag of huur jij het park exclusief af voor jouw relaties? De diverse locaties kunnen gecombineerd worden voor side events of break-out sessies.

Bloemenpark Appeltern beschikt over verschillende vergaderlocaties in het park met alle benodigde faciliteiten. Onze horeca biedt mogelijkheden voor ontvangst met een kopje koffie en een gebakje, tot een uitgebreide barbecue.  

Verstopt tussen het groen van onze tuinen bieden onze locaties een inspirerende en rustgevende omgeving.

Appeltern ligt in van het Land van Maas en Waal. Het park is goed bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, op 10 minuten van de A50 bij knooppunt Ewijk. Alleen al het ritje naar Bloemenpark Appeltern door het prachtige landschap geeft je een heerlijk uit-gevoel. Parkeren kan op de parkeerplaats direct voor de entree en is gratis voor alle bezoekers.

Geniet van het kleurrijke bloemenpark en laat je gasten even lekker de benen strekken. Boek een rondleiding, speel een potje Kick & Golf of boek een decoratieve workshop.

Wat een event in Appeltern vooral bijzonder maakt, is dat je gebruik kunt maken van de mogelijkheden van het 22 hectare grote park. Laat je gasten heerlijk onderdompelen in een bloemrijke omgeving, die elk seizoen weer anders is.

Activiteiten

Bloemenpark Appeltern bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Workshops, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Vergadering.

Locatie/omgeving


Berichten van Bloemenpark Appeltern

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x