EvenementOrganiseren.nl

Nieuwe eventlocatie: ontdek Appeltern Garden Events

Door Bloemenpark Appeltern
Groen. Vol inspiratie. Onthaasten. Ruimte. Dat zou de samenvatting in een paar woorden kunnen zijn van de nieuwe evenementenlocatie Appeltern Garden Events. Als lezer van EvenementOrganiseren.nl ben je van harte welkom op het kick-off event dat wel eens een hit zou kunnen worden in eventland.

Die eeuwige zoektocht naar een nieuwe locatie. Een passende locatie en gelukkig in heel veel gevallen ook een eventlocatie die past bij de boodschap, de inhoud en de kernwaarden van jouw merk, bedrijf of organisatie? Vind die locatie maar eens. Appeltern Garden Events is een nieuwe, verrassende locatie voor de zakelijke markt en heeft een paar eigenschappen die bij veel events goed zouden kunnen passen: groen, duurzaam, inspirerend en onthaasten.

Kom naar de kick-off

Wil je dat als eerste ontdekken? Wees dan welkom op het kick-off event van Appeltern Garden Events op dinsdag 3 oktober. Je bent dan te gast in het prachtige tuininspiratiepark in het Land van Maas en Waal. Klik op de banner om je in te schrijven:


Appeltern Adventure Gardens is samen met gerenommeerd eventbureau Brand Connection het nieuwe label Appeltern Garden Events gestart. Vanuit Appeltern Garden Events ontwikkelt deze betoverende locatie verder als dé ultieme groene eventlocatie. 

"Het is fijn te vergaderen en samen te komen met relaties, klanten of collega’s op een inspirerende plek. Appeltern Adventure Gardens biedt je de mogelijkheid om plenair bijeen te komen in één van locaties verscholen in het groen, met een capaciteit van 200 personen. En we dagen je uit gebruik te maken van de unieke mogelijkheden van het tuininspiratiepark", aldus het team van Appeltern Garden Events.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x